Ζωντανές συνδέσεις του Γιάννη Συνάνη για την προβολή της Λέσβου με συνδρομή Ναταλίας Γερμανού, Άννυς Ζιώγα, Μαρίας Αχουλιά

Όχι μία, ούτε δύο, αλά τρεις ζωντανές συνδέσεις θα κάνει το τριήμερο αυτό ο Γιάννης Συνάνης με Αθηναϊκά κανάλια για την προβολή της Λέσβου.

Το «χεράκι» τους έχουν βάλει σ’ αυτή την προσπάθεια και τρεις Μυτιληνιές συνάδελφές του δημοσιογράφοι.

Η Ναταλία Γερμανού με τη βοήθεια του αρχισυντάκτη της Βασίλη Δρυμούση και του Γιάννη Συνάνη, έκανε το Σαββάτο ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» στο epsilontv  προβάλλοντας  τις ομορφιές και τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις της Ερεσού.

Νωρίτερα την Παρασκευή στις 09.30 το πρωί η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη Άννυ Ζιώγα φιλοξένησε στην εκπομπή του Γιώργου Κούρου και της Στεφανίας Μουρελάτου «Καλοκαίρι Μαζί» στον Antenna  τον Γιάννη Συνάνη από τα μαγευτικά Βατερά.

Την Κυριακή μία άλλη Μυτιληνιά η Μαρία Αχουλιά αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Τώρα ότι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη αποχαιρέτησαν  τη φετινή τους πετυχημένη σεζόν με ζωντανή σύνδεση από την όμορφη Πέτρα όπου ο Γιάννης Συνάνης βρισκόταν εν πλω με τον καπετάν Αλέκο πίνοντας παράλληλα τα ουζάκια τους.

Φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες ζωντανές συνδέσεις από όμορφες περιοχές της Λέσβου όπως το Πλωμάρι, το Μόλυβο, τη Σκάλα Συκαμινιάς και άλλες τουριστικές περιοχές του νησιού μας.

Για μία ακόμα φορά ο Γιάννης Συνάνης έκανε αναφορές σε όλους όσους βοηθούν στην προβολή της Λέσβου αναφέροντας τη σημαντικότατη συμβολή των ναυτιλιακών εταιριών Blue Star και Hellenic Sea Ways που προσφέρουν ειδικές προσφορές στα εισιτήρια των πλοίων τους, αλλά και στην ποτοποιϊα «Ισιδώρου Αρβανίτη» που προσφέρει δωρεάν Ούζο Πλωμαρίου στους τουρίστες που κάνουν διακοπές στη Λέσβο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ EPSILONTV ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ANTENNA

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο