Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης… Δεν επιβεβαιώνει τα σενάρια αλλά παράλληλα δεν τα διαψεύδει

Κλειστά τα χαρτιά του κρατάει ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ συμπατριώτης μας Σταμάτης Μαλέλης, σχετικά με την πρόθεσή του να αναμιχθεί και ενεργά με τα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει τα σενάρια, που τον θέλουν να ηγείται Περιφερειακής Ανεξάρτητης Παράταξης, για να διεκδικήσει τον θώκο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα σενάριο, αλλά ούτε και έχει διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι πληροφορίες του LesvosNews.gr από το στενό του περιβάλλον, τον θεωρούν ήδη αποφασισμένο να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές  του 2019.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες από τον ερχόμενο Μαϊο πρόκειται να εγκατασταθεί μόνιμα στη Μυτιλήνη,

Για το λόγο αυτό έχει ήδη αναθέσει σε κοντινό συγγενικό του πρόσωπο, την εξεύρεση της νέας του οικίας στην περιοχή της Επάνω Σκάλας, όπου πέρασε πολλά από τα παιδικά του χρόνια.

Ωστόσο πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, παραμένοντας στον ΣΚΑΪ ως Σύμβουλος Ειδήσεων & Ενημέρωσης του σταθμού.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ακόμα μία τριήμερη επίσκεψη του στη Λέσβο – 15,16,17 Σεπτεμβρίου – η τρίτη μέσα σε διάστημα ενός μηνός, κατά την οποία έχει προγραμματίσει να συναντήσει κάποια κορυφαία στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κάποιες άλλες πληροφορίες λένε ότι ο Σταμάτης Μαλέλης έχει ήδη στα χέρια του κάποιες ανεπίσημες δημοσκοπικές μετρήσεις, σύμφωνα με τις οποίες εμφανίζει μεγάλα ποσοστά αποδοχής από τους ψηφοφόρους και είναι κάτι που τον υποκινεί να κάνει το επόμενο βήμα.

Όλα αυτά βέβαια παραμένουν σενάρια και ο μόνος που μπορεί να τα επαληθεύσει ή να τα διαψεύσει είναι ο ίδιος.

Ίδωμεν…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης… Δεν επιβεβαιώνει τα σενάρια αλλά παράλληλα δεν τα διαψεύδει”

Αφήστε ένα σχόλιο