Υποδοχή ήρωα από τους κατοίκους της Μόριας για τον αγρότη που πυροβόλησε για εκφοβισμό των μεταναστών (ΒΙΝΤΕΟ)

Υποδοχή ήρωα επιφύλαξαν οι κάτοικοι της Μόριας για τον συγχωριανό τους Στέλιο Καθιώτη κατά την ώρα της μεταγωγής του από  την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης.

Ο 55χρονος κτηνοτρόφος είχε συλληφθεί από την αστυνομία, επειδή είχε πυροβολήσει στον αέρα για να εκφοβίσει τρεις μετανάστες που προσπάθησαν να μπουν στη στάνη του και να κλέψουν ζώα του, όμως έγιναν αντιληπτοί από τη σύζυγό του, η οποία απειλήθηκε από τους μετανάστες.

Οι συγχωριανοί του είχαν ξεσηκωθεί από νωρίς το πρωί και βρίσκονταν έξω από το δικαστικό μέγαρο όπου θα δικαζόταν με την αυτόφωρη διαδικασία για να του συμπαρασταθούν.

Μόλις το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της αστυνομίας έφερε τον Στέλιο Καθιώτη έξω από το κτίριο του δικαστηρίου έγινε δεκτό με θερμά χειροκροτήματα και συνθήματα συμπαράστασης.

Τελικά ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης όρισε τακτική δικάσιμο για τις 2 Απριλίου 2019 με τις κατηγορίες της απειλής της παράνομης οπλοκατοχής και της οπλοχρησίας και στη συνέχεια ο 55χρονος κτηνοτρόφος αφέθηκε ελεύθερος εν μέσω χειροκροτημάτων.

Να σημειώσουμε επίσης ότι έχουν συλληφθεί και οι τρεις μετανάστες εναντίον των οποίων είχε στραφεί ο Στέλιος Καθιώτης, οι οποίοι κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας και ζωοκλοπή.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε τι δήλωσε στην κάμερα του LesvosNews.gr ο Στέλιος Καθιώτης αμέσως μετά την έξοδό του από το γραφείο του Εισαγγελέα, όπως και τι δήλωσαν ο Πρόεδρος της Μόριας Νίκος Τρακέλλης και ο συνήγορος υπεράσπισης Άρης Χατζηκομνηνός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο