Ξεσηκώνονται οι κάτοικοι της Μόριας… Όλοι θα βρεθούν σήμερα στο δικαστήριο για συμπαράσταση των συλληφθέντων συγχωριανών τους

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Μόριας μετά τα χθεσινά γεγονότα και τις συλλήψεις δύο συγχωριανών τους, οι οποίοι θέλοντας να προστατέψουν τις ζωές τους και τις περιουσίες τους, έριξαν τουφεκιές στον αέρα για να εκφοβίσουν μετανάστες, οι οποίοι προσπαθούσαν να μπουν στα κτήματά τους και να κλέψουν τα ζώα τους.

Σύμφωνα με όσα είπε στο LesvosNews.gr ο Πρόεδρος της Μόριας Νίκος Τρακέλλης οι κάτοικοι της Μόριας έχουν ξεσηκωθεί και θα βρεθούν αύριο στο δικαστήριο όπου θα προσαχθούν οι δύο συγχωριανοί τους για να τους συμπαρασταθούν.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου είχαν πάει μέχρι αργά περίπου 20 κάτοικοι της Μόριας, οι οποίοι δήλωναν τη συμπαράστασή τους στους δύο συλληφθέντες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosNews.gr, μήνυση υπέβαλαν και οι μετανάστες κατά των δύο συλληφθέντων, υποστηρίζοντας ότι δεν πήγαν για να κλέψουν, αλλά περνούσαν τυχαία έξω από τα κτήματα των.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο