Βουτσάς, Κωνσταντίνου, Δραγούμη, Λουδάρος… Βόλτες στο μαγευτικό Μόλυβο !!!

theatro-molivos

Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου, Ναταλία Δραγούμη, Αντώνης Λουδάρος και όλοι οι συνεργάτες του θιάσου τους, έκαναν σήμερα τις βόλτες τους στο μαγευτικό Μόλυβο όπου το βράδυ δίνουν μία παράσταση στο θέατρο του Κάστρου.

Φυσικά όλοι τους δοκίμασαν τη Λεσβιακή κουζίνα και το πατροπαράδοτο ουζάκι… που αλλού…

Στη ταβέρνα της  Μαρίας και Ειρήνης Βαμβούκου στο γραφικό  λιμανάκι του Μολύβου, όπου η φιλοξενία που προσφέρουν είναι πάντα άριστη.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μη βγάλουν και τις σχετικές φωτογραφίες τους.

theatro-dragoumi

theatro-5

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΜΗΛΟ” ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

theatro-milo

Η μεγάλη επιτυχία των ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΛΑΡΗ & ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ σε σκηνοθεσία ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΛΑΡΗ επιστρέφει … σε ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ σε όλη την Ελλάδα!!

Με τους ΑΝΤΩΝΗ ΛΟΥΔΑΡΟ ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ Τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο ρόλο της “Aρχόντισσας” πεθεράς… Και τον ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ στο ρόλο της “Πολίτισσας” πεθεράς!

«ΤΟ ΜΗΛΟ», είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία που είιχε παρουσιαστεί με μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία το 2011-12 σε Αθήνα,  Θεσσαλονίκη και μια μικρή  περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με θέμα τις σημερινές σχέσεις ανδρών γυναικών. Ένα θέμα επίκαιρο όσο ποτέ με γέλιο, συγκίνηση, τρυφερότητα και πολλές ανατροπές. Ο Γιάννης (ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ), στην Αθήνα της κρίσης του σήμερα, είναι δημόσιος υπάλληλος και θα είναι ευχαριστημένος να γίνει υποδιευθυντής κάποια στιγμή –αν όχι σε δεκαπέντε χρόνια- αλλά πάνω απ’ όλα τον ενδιαφέρει η προσωπική του ζωή, και μια γυναίκα για «σπίτι». Η Σοφία (ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ)  είναι φιλόδοξο και ανερχόμενο στέλεχος καναλιού, φανατική της show biz και θέλει να γίνει διευθύντρια κάποια στιγμή -αν όχι καναλάρχις- και σίγουρα δε θέλει αν παντρευτεί άμεσα εκτός κι αν έρθει στο δρόμο της ένας άντρας  ψηλός, γυμνασμένος και επιτυχημένος!

Υπάρχει ποτέ περίπτωση όταν η τύχη τους φέρει κοντά, αυτοί οι δύο άνθρωποι να δαγκώσουν «το μήλο», να παντρευτούν, να κάνουν οικογένεια και να ευτυχήσουν; Και όταν τους συμβεί,  πως θα αντιδράσουν; Ειδικά  όταν έχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες μανάδες, την «Πολίτισσα» πεθερά (ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ) και την «αρχόντισσα» πεθερά (ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)

που θέλουν να ελέγχουν πλήρως τη ζωή τους , τις προσωπικές τους σχέσεις και θέλουν να τους δούν «παντρεμένους»,  όπως οι ίδιες θέλουν! Είπαμε ότι η ζωή έχει χιούμορ, αλλά τόσο τρελό πιά;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο