ΒΟΜΒΑ – Στη Λέσβο δραστηριοποιείται η καταγγελλόμενη από τον Μουζάλα για σεξουαλική εκμετάλλευση μεταναστών Μ.Κ.Ο. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμα μία επιβεβαίωση για το LesvosNews.gr

Στη Λέσβο, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπου υπάρχουν δομές φιλοξενίας μεταναστών, δραστηριοποιείται η καταγγελλόμενη από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για σεξουαλική και οικονομική εκμετάλλευση μεταναστών Μ.Κ.Ο.

Το LesvosNews.gr επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά, σε ρεπορτάζ που εδώ και αρκετό είχαμε κάνει ύστερα από  καταγγελίες, για τα όσα συνέβαιναν τόσο εντός, όσο και εκτός της περιοχής του Hotspot της Μόριας.

Ο Γιάννης Μουζάλας επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου και τις επέδωσε επιστολή του επίτροπου Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρ. Στυλιανίδη, στην οποία καταγγέλλει τη δράση  συγκεκριμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ), για υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αλλά και για οικονομική εκμετάλλευση μεταναστών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και δύο μέλη – εκπρόσωποι της καταγγελλόμενης  ΜΚΟ, οι οποίοι δήλωσαν ότι θα βοηθήσουν τις ελληνικές εισαγγελικές αρχές, δίνοντάς τους τα όποια στοιχεία έχουν και σχετίζονται με τις καταγγελίες.

Η κ. Δημητρίου διαβίβασε τις καταγγελίες  στον οικονομικό εισαγγελέα και έδωσε παραγγελία για την διεξαγωγή  έρευνας σε βάθος.

Για το θέμα αυτό, ο Γιάννης Συνάνης είχε προσκληθεί στην εκπομπή “ACTION ΘΕΜΑ” του Αντώνη Λιάρου, όπου μεταξύ των καλεσμένων παρευρίσκονταν οι Κ. Γιαννόπουλος από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, Ν. Κανάκης από τους “Γιατρούς του Κόσμου”, Ν. Κορομηλάς – Αντιπρόεδρος ΠΟΑΣΥ, Λ. Παπαγιαννάκης – Αντιδήμαρχος Αθήνας.

Το θέμα της εκπομπής ήταν οι καταγγελίες για “εκπόρνευση μεταναστών στα Hotspot”.

Εκεί ακούστηκαν από τα πιο επίσημα χείλη, ότι πράγματι υπάρχουν τέτοια φαινόμενα πορνείας μεταναστών, αλλά και διαπλοκής των διαφόρων ΜΚΟ σε θέματα σίτισης των μεταναστών και άλλα.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε, τα 35 τελευταία λεπτά της εκπομπής, όπου παραβρέθηκε ο Γιάννης Συνάνης.


φωτό αρχείου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο