Βόμβα πρώτου μεγέθους !!! Στην Λέσβο ο τελικός του Survivor… Σφάζονται Αθήνα, Ρόδος, και άλλες πόλεις για να τον πάρουν αλλά…

Ίσως η Λέσβος να είναι το νησί που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Γνωρίζουμε όλοι το μέγεθος της προβολής που θα έχει ο τόπος, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός της εκπομπής, με την τεράστια ακροαματικότητα.

Για το λόγο αυτό “σφάζονται” η Αθήνα, η Ρόδος αλλά και άλλες μεγαλουπόλεις της Ελλάδας.

Μάλιστα στα πόδια του Τούρκου παραγωγού Ακούν Ιλιτσάλι του Survivor πέφτουν πακέτα με ευρώ, προκειμένου αυτός να επιλέξει την πόλη όπου θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Σύμφωνα όμως με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός Ακούν Ιλιτσάλι, θα προτιμούσε από όλες αυτές τις προτάσεις, να πραγματοποιήσει τον τελικό στη Λέσβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το κοντινό του περιβάλλον και τους συνεργάτες του, τον τελευταίο καιρό η πρόταση αυτή ενισχύεται και από τις επαφές που υπάρχουν με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κώστα Αστυρακάκη.

Επικοινωνήσαμε μαζί τους για να μας επιβεβαιώσει τις πληροφορίες μας και μας είπε:

Ναι… Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε… Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αλλά προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε… Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι οι παραγωγοί του Survivor ζητούν για τη 5ήμερη διαμονή τους 150 δωμάτια σε ένα μόνο ξενοδοχείο… Αν καταφέρουμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα ο δρόμος ανοίγει και ο τελικός θα γίνει στη Λέσβο… Θα είναι ασφαλώς η καλύτερη διαφήμιση που έχει γίνει ποτέ στον τόπο μας… Σ’ αυτό μπορεί να βοηθήσει και ο συμπατριώτης μας Σταμάτης Μαλέλης, αφού η εκπομπή με την τόσο μεγάλη απήχηση παίζεται στον ΣΚΑΪ.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Βόμβα πρώτου μεγέθους !!! Στην Λέσβο ο τελικός του Survivor… Σφάζονται Αθήνα, Ρόδος, και άλλες πόλεις για να τον πάρουν αλλά…”

Αφήστε ένα σχόλιο