ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ – Αρκούδα κατασπαράζει τουρίστα που την πείραζε… ΠΡΟΣΟΧΗ – Σκληρές εικόνες

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια αρκούδα επιτίθεται βίαια σε έναν τουρίστα που την πείραζε, κουνώντας φαγητό μπροστά της.

Ο 36χρονος Ναϊφούν Προμράτε κρέμασε μπολ με ρύζι μέσα στο κλουβί της αρκούδας, κατά την επίσκεψή του στο ναό Φετχαμπούν στην Ταϊλάνδη.

Αυτό εξόργισε την αρκούδα, η οποία σηκώθηκε στα πίσω πόδια της και τον τράβηξε μέσα στο κλουβί της.

Η αρκούδα άρχισε να τον χτυπάει και να προσπαθεί να του σκίσει το δέρμα.

Το προσωπικό ασφαλείας έφτασε λίγο μετά τις 11 π.μ. (τοπική ώρα) και μετέφερε τον αιμόφυρτο άντρα στο νοσοκομείο.

Στο βίντεο φαίνονται διάφοροι θεατές να προσπαθούν μάταια να απομακρύνουν την αρκούδα από τον άντρα, για να τον σώσουν.

Η αρκούδα τραβούσε τον 36χρονο για σχεδόν 1 λεπτό, πριν αρχίσει να τον σέρνει μέσα στο κλουβί της.

Οι φίλοι του 36χρονου προσπαθούσαν να απομακρύνουν την αρκούδα με βέργες και ρίχνοντάς της κρύο νερό, αλλά τίποτα από αυτά δεν είχε αποτέλεσμα.

«Η αρκούδα είναι ένα από τα ζώα που μεγαλώνουν οι μοναχοί στο ναό. Ο άντρας είχε πάει εκεί με μερικούς φίλους και πείραζε την αρκούδα. Όταν πήγαμε, τον βρήκαμε βαριά τραυματισμένο. Ήταν τυχερός που επέζησε. Τώρα είναι στο νοσοκομείο και μπορεί να μιλήσει», ανέφερε ένας από τους διασώστες. Οι μοναχοί μεγαλώνουν αρκετά άγρια ζώα στο ναό τους. Ένας εκπρόσωπος του διεθνούς οργανισμού PETA, καταδίκασε την αιχμαλωσία της αρκούδας. Στη φωτογραφία φαίνεται ο τραυματισμένος άντρας μετά την επίθεση.

[dailymail]

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.tilestwra.com/arkouda-katavrochthise-tourista-pou-kounage-fagito-brosta-tis-epidiktika/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο