ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Έτσι μπουκάρουν και ξαφρίζουν τα μαγαζιά οι μετανάστες !!!

metanastes-klopi-manoli

Το Ελληνικό Κράτος, μη μπορώντας να διαχειριστεί ομαλά το μεταναστευτικό πρόβλημα, έχει εγκλωβίσει από τις 20 Μαρτίου που τέθηκε σε εφαρμογή η συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας, περισσότερους από 10.000 μετανάστες στα νησιά που δέχονται τις ροές μεταναστών.

Έτσι οι εξαθλιωμένοι αυτοί άνθρωποι ξεμένουν από χρήματα και φτάνουν σε απόγνωση.

Μοιραία λοιπόν για να επιβιώσουν, πολλοί από αυτούς αδιαφορώντας για τις όποιες ποινικές ευθύνες τους καταλογιστούν, μπουκάρουν μέρα μεσημέρι σε καταστήματα της Μυτιλήνης, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Φαγητά, ποτά, τσιγάρα είναι στους άμεσους στόχους τους.

Παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα καταστήματα έχουν βάλει κλειστά κυκλώματα καταγραφής βίντεο, οι μετανάστες δεν διστάζουν να μπαίνουν σε αυτά, να κλέβουν και να φεύγουν ανενόχλητοι σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Συνήθως πηγαίνουν δύο – δύο και με τη μέθοδο της απασχόλησης κάνουν χρυσές δουλειές.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε με τι μαεστρία κλέβουν ένα μίνι – μάρκετ στην Προκυμαία Μυτιλήνης.

Δύο μετανάστες μπαίνουν στο κατάστημα αυτό, ο ένας αγοράζει τσιγάρα με 10ευρώ και ζητά ρέστα από 20ευρω !!!

Ζητάει από τον καταστηματάρχη να δει στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ότι του έδωσε 20ευρω και ο ομοεθνής του προσπαθεί από την άλλη πλευρά με κλοπιμαία μία νάϋλον σακούλα.

Δείτε προσεκτικά με τι μαεστρία κινούνται…

Λίγο αργότερα όταν στο κατάστημα αλλάζουν βάρδια και εκεί εργάζονται δύο γυναίκες, μπαίνουν μέσα στο κατάστημα άλλοι δύο.

metanastes-klopi-mpoukaliou

Ο ένας αγοράζει τσιγάρα και ο άλλος παίρνει ένα μπουκάλι ούζο και φεύγει σαν να μη συμβαίνει τίποτα, παρά την προσπάθεια της μίας κοπέλας να τον σταματήσει…

Σχετικές δημοσιεύσεις

4 Άποψη για τα “ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Έτσι μπουκάρουν και ξαφρίζουν τα μαγαζιά οι μετανάστες !!!”

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΑ ΟΥΖΑ ΟΥΙΣΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ?

  2. Takis

    Καλά να πάθουμε.αφου τους φορτώθηκαν τώρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

  3. MANOLIS

    Όταν η πόλη αρχίζει να νυσταζει σιγά σιγά και όλος ο κόσμος πάει στο σπίτι του μετά από μια κοπιαστικη μέρα και να ξεκουραστεί λιγάκι για να αντιμετωπίσει την αυριανή βγαίνουν σιγά σιγά 6-7 άτομα καλά οργανωμένα σε στιλ Μαφιας να τσεκάρουν ποιοι θα είναι οι αμεσοι στόχοι για να χτυπήσουν. Τους ξέρουμε όλοι υπάρχουν οι μουρες τους σε φωτογραφίες βίντεο αλλά κανείς δεν νοιάζεται παρόλο τα συχνά τηλέφωνα των θυμάτων που έχουν κλαπεί,να κάνει κάτι. Αυτοί όλοι είναι οπλισμενοι και συγκεκριμένα αν δείτε καλά το δικό μου βίντεο όταν μας κλέβουν κρατάνε ένα σπασμένο μπουκάλι που η υπάλληλος προσπαθεί να πάρει από τα χέρια του. Η αστυνομία από την μεριά της μας λέει επί λέξη κλείστετα και φύγετε γιατί είναι επικυνδυνοι. Μέχρι τώρα προσπαθούμε αοπλοι να αντιμετωπισουμε ενοπλους. Γιατί δεν γίνετε κανένας έλεγχος όλων αυτών είτε βγαίνουν από το καμπ η μένουν σε ενοικιαζομενα σπίτια που τους έχει νοικιάσει η πολιτεία. Τόσο δύσκολο είναι 6 άτομα να τρομοκρατουν μια ολόκληρη πόλη. Τόσα περιστατικά έχουν γίνει μέχρι τώρα ακόμα σε μαγαζιά της προκυμαίας. Σε λίγο θα έρθουν και στα σπίτια σας τους έχει ανοίξει η όρεξη. Θα έχουμε σίγουρα θύματα. Εάν πάθω κάτι εγώ ή μέλος της οικογένειας μου από σήμερα καθιστώ υπεύθυνους την ελληνική αστυνομια τον δήμαρχο της πόλης και κάθε εμπλεκομενο με το μεταναστευτικο. Καθαρά πράγματα. Πρέπει να πληρώσουμε με την ζωή μας το μεροκάματο για να ζήσουμε (ο θεός να το κάνει) τις οικογένειες μας?ξυπνηστε επιτέλους δεν είναι βίντεο game.

Αφήστε ένα σχόλιο