ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ – “Ποντικός” τρυπώνει σε ζαχαροπλαστείο και αδειάζει την ταμειακή μηχανή !!!

diarixi-kim-2

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που στο ζαχαροπλαστείο του Γιώργου Σαξιώνη στην Ακαδημία μπαίνουν κλεφτρόνια και επισκέπτονται την ταμειακή του μηχανή !!!

Παρά τα όσα μέτρα παίρνει ο επιχειρηματίας για να προφυλάξει το μαγαζί του – κάμερες, σιδερένα κάγκελα – οι “ποντικοί” βρίσκουν πάντα τρόπο να εισβάλουν στο εσωτερικό του ζαχαροπλαστείου.

Έτσι κι αυτή τη φορά ο διαρρήκτης αφού παραβίασε το διπλανό παράθυρο του κτιρίου εισέβαλε στο εσωτερικό του μαγαζιού και αφου “καθάρισε” την ταμειακή μηχανή από τις εισπράξεις – χαρτονομίσματα και όλα τα ψιλά – στο τέλος οι τσιλιαδόροι του – όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού – τον παρότρυναν να πάρει μαζί του και λίγα γλυκά για το καλό του χρόνου.

Ο Γιώργος Σαξιώνης μας παραχώρησε το βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο παρέδωσε και στην αστυνομία και δίνει αμοιβή σε όποιον βοηθήσει στην ανακάλυψη των δραστών.

Όχι βέβαι για τίποτε άλλο αλλά για να τους στείλει όπως λέει ο ίδιος χαριτολογώντας και βασιλόπιττα για την Πρωτοχρονιά !!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο