ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Η Φοίβη φόρτωσε στην 19χρονη Ειρήνη την κοκαϊνη και την έστειλε στη φυλακή

Το 19χρονο μοντέλο από την Μυτιλήνη συνελήψθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με δυόμιση κιλά κοκαΐνη στην κατοχή της. Από την στιγμή εκείνη, η ίδια και φυσικά η οικογένειά της, ζουν τον δικό τους Γολγοθά. μοντέλο κοκαΐνη Χονγκ Κονγκ

Το μοντέλο κινδυνεύει με ισόβια, ακόμη και με θανατική πονή αν καταδικαστεί, διότι η εκεί νομοθεσία είναι ιδιαίτερα σκληρή όσον αφορά στην διακίνηση ναρκωτικών.

Στην Αθήνα έφερνε η 19χρονη τα ναρκωτικά! Ο ερωτικός δεσμός που την έκανε να φύγει από το σπίτι

Και γι’ αυτό φαίνεται πως… υπάρχει λόγος. Ποιος είναι αυτός; Μα τα οργανωμένα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών που δρουν με φρενήρεις ρυθμούς στην περιοχή. Κρύβεται ένα από αυτά πίσω από το προσωπικη δράμα της 19χρονης κοπέλας;

Ο ιερέας που «ξεγυμνώνει» τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών!

Ο πατέρας Τζον Γουίδερσπουν είναι βέβαιος. Είναι καθολικός ιερέας κι έχει το πρωσονύμιο «ο Άγιος των φυλακισμένων στο Χονγκ Κονγκ«.

Τα τελευταία τρία χρόνια άρχισε μια ιδιαίτερη καμπάνια. Ζήτησε από εκείνους που έγιναν βαποράκια για χάρη σκληρών κυκλωμάτων να περιγράψουν το πώς έφτασαν «φορτωμένοι» με ναρκωτικά στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Αλλά και να αποκαλύψουν ποιοι τους στρατολόγησαν. Στόχος του (σ.σ. όπως και έγινε) ήταν να αποκαλύψει σε ειδικό φόρουμ τις φωτογραφίες και τα ονόματά τους.

Όταν έμαθε για το ταξίδι που έκανε το 19χρονο μοντέλο από την Αιθιοπία προς το Χονγκ Κονγκ, όπου και συνελήφθη έχοντας πάνω της 2,5 κιλά κοκαΐνη, ήξερε από την αρχή ποιος την στρατολόγησε.

«Η «Φοίβη» συνεχίζει να στρατολογεί γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα (σ.σ. η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας) για να τις στέλνει φορτωμένες με ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ… Τις τελευταίες ημέρες συνέλαβαν πέντε γυναίκες «βαποράκια» στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Μία από την Κένυα, δύο από την Τανζανία, μία από το Περού και μία από την Ελλάδα. Οι τρεις νοτιοαφρικανές και η Ελληνίδα (ένα 19χρονο μοντέλο) ήρθαν όλες από την Αντίς Αμπέμπα«.

«Η «Φοίβη» στρατολόγησε το μοντέλο και το έστειλε με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ»!

μοντέλο κοκαΐνη Χονγκ ΚονγκΟ Ant1 μίλησε με τον καθολικό ιερέα. Εκείνος καταγγέλλει ότι το 19χρονο μοντέλο στρατολογήθηκε από αυτή τη γυναίκαΔείτε τις φωτογραφίες που έχει επίσης δημοσιεύσει στο φόρουμ

Ονομάζεται «Φοίβη». Ανήκει σε σκληρό κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Αντίς Αμπέμπα, με «πλοκάμια» και δίκτυα σε ολόκληρα τον κόσμο. Ο Τζον Γουίδερσπουν τόνισε στον Ant1: «Ξέρω δυο άτομα στην φυλακή του Χονγκ Κονγκ που στρατολογήθηκαν από την «Φοίβη». Ξέρω τουλάχιστον δύο! Ενώ υπάρχουν και άλλα άτομα στη φυλακή που την γνωρίζουν!

Από τα γαλλικά και το πιάνο στα «σκοτεινά» κυκλώματα των ναρκωτικών – Τι αποκαλύπτει ο περίγυρος της 19χρονης [vid]

Μάλιστα, ένα από αυτά είναι η γυναίκα που συνελήφθη πριν από λίγες εβδομάδες. Εγώ θα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το κορίτσι από την Ελλάδα στρατολογήθηκε από το ίδιο κύκλωμα, το οποίο την έστειλε εδώ όπως και τις άλλες γυναίκες. Υπάρχουν πολλλές συμπτώσεις. Πιστεύω πως πρέπει να είναι αλήθεια.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Ant1

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο