Βελτιώνεται η υγεία του Κυβερνήτη Νίκου Γκόλια… Δείτε τι μας είχε πει (ΒΙΝΤΕΟ)

golias-nikos

Βελτιώνεται συνέχεια η υγεία του Κυβερνήτη του Λιμενικού Σώματος Νίκου Γκόλια, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν λίγες ημέρες και νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο Νίκος Γκόλιας είχε πέσει με αυτοθυσία μαζί με ακόμα έναν συνάδελφό του, προκειμένου να βοηθήσουν έναν άλλον κυβερνήτη σκάφους που βρέθηκε από το σκάφος του στη θάλασσα.

Αφού κατάφεραν να τον ανασύρουν από τη θάλασσα, επιχείρησαν στη συνέχεια να ακινητοποιήσουν το άλλο σκάφος, το οποίο εκινείτο ακυβέρνητο.

Κατά τη διάρκεια όμως της προσπάθειάς τους, η προπέλα του ακυβέρνητου σκάφους χτύπησε τον άτυχο Νίκο Γκόλια, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρότατα.

Ο Κυβερνήτης μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Ο Νίκος Γκόλιας υποβάλλεται σε μία σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε και το οποίο καταγράφηκε λίγες ημέρες πριν τον τραυματισμό του, ο Νίκος Γκόλιας μας μιλάει για τις εμπειρίες του από τις καθημερινές περιπολίες των ανδρών του Λιμενικού Σώματος και τις ηρωικές τους προσπάθειες προκειμένου να σώζουν καθημερινά ανθρώπινες ζωές μεταξύ των μεταναστών.

Το Lesvosnews.gr εύχεται ολόψυχα στον έμπειρο Κυβερνήτη ταχεία ανάρρωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

102 Άποψη για τα “Βελτιώνεται η υγεία του Κυβερνήτη Νίκου Γκόλια… Δείτε τι μας είχε πει (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. […] έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, δίνοντας μία άλλη μεγάλη προσωπική του μάχη, για να καταφέρει να κερδίσει τη ζωή και να βρεθεί και […]

Αφήστε ένα σχόλιο