Βάρβαροι… Παράνομες σφαγές στο προαύλιο του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο – Σχηματίζεται δικογραφία κατά των δραστών

Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης ενημερώθηκε ότι το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, στο προαύλιο της Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου πραγματοποιήθηκε δημόσια σφαγή ταύρου, παρά την εισαγγελική απαγόρευση και κατά παράβαση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Το αποδεικτικό υλικό (φωτογραφίες και video) έχει ήδη κατατεθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής Λέσβου και σχηματίζεται δικογραφία κατά κάθε υπευθύνου. Ήδη έχουν ταυτοποιηθεί πέντε (-5-) δράστες/συμμετέχοντες, ενώ η ΚΙΒΩΤΟΣ συνεχίζει τη συλλογή και εξέταση περαιτέρω υλικού ώστε να βοηθήσει στην αναγνώριση και άλλων δραστών.
Η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλοι τους να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχώρηση απέναντι σε όσους νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου και ότι μπορούν να μετατρέπουν τις εκκλησίες και τα ιερά προσκυνήματά μας σε υπαίθρια σφαγεία και άνδρα παρανομίας.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ LESVOSNEWS.GR
Έχουμε μία απορία…
Τα όργανα της δεν επιτηρούσαν τον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας;
Νομίζουμε τον επιτηρούσαν όπως κάθε χρόνο…
Γιατί λοιπόν αφού γνώριζαν τη σχετική απαγόρευση επέτρεψαν να γίνει για μία ακόμα φορά αυτή η βαρβαρότητα;
Και μάλιστα όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, μπροστά σε μικρά παιδιά…
Μήπως υπήρχε καμία άνωθεν εντολή, κατόπιν παράκλησης ιερέα της Μονής Ταξιαρχών, ώστε να κάνουν τα “στραβά μάτια”;
Την απορία μας εκφράζουμε…
Και τώρα που η “ΚΙΒΩΤΟΣ” κίνησε τις διαδικασίες για την τιμωρία των υπευθύνων, θα την πληρώσουν οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, ή θα πάει η υπόθεση στο αρχείο;
Ίδωμεν…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Βάρβαροι… Παράνομες σφαγές στο προαύλιο του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο – Σχηματίζεται δικογραφία κατά των δραστών”

Αφήστε ένα σχόλιο