Τζιμής σε Γαληνό: “Είσαι θιασώτης του λαϊκισμού της συκοφαντίας του φαρισαϊσμού και του αριβισμού για την πολιτική σου επιβίωση”

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Στρατή Τζιμή με τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό.

Σε ανταπάντηση του Στρατή Τζιμή στα όσα του καταλογίζει ο Σπύρος Γαληνός και σε νέα επιστολή του προς τα τοπικά ΜΜΕ,  χαρακτηρίζει τον Δήμαρχο Λέσβου “θιασώτη  του λαϊκισμού, της συκοφαντίας, του φαρισαϊσμού και του αριβισμού, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πολιτική του επιβίωση” και αναφέρει:

“Κύριε Δήμαρχε,

Ενώ επί δυόμιση χρόνια  η αντιπολίτευση, τα ΜΜΕ και οι πολίτες περιμένουν να τους απαντήσετε  για τις καταγγελίες που αφορούν τη λειτουργία της ΔΕΔΑΠΑΛ  και την κατασπατάληση των ανταποδοτικών χρημάτων των δημοτών, η κριτική μου, όμως,  που τόλμησα να κάνω  σχετικά με τη διαχείριση  του στεγαστικού  του Μουσικού Σχολείου  έτυχε της  άμεσης απάντησής σας.

Βέβαια, δεν  ξεφύγατε από την πάγια τακτική σας σε όσους σας ασκούν κριτική, δηλαδή να απαντάτε με    όρους πολιτικού  ξεκατινιάσματος, γιατί είστε θιασώτης  του λαϊκισμού, της συκοφαντίας, του φαρισαϊσμού και του αριβισμού, έχοντας ως μοναδικό στόχο την πολιτική σας επιβίωση.

Και θα γίνω περισσότερο αναλυτικός. Με κατηγορείτε ότι όλα αυτά που πράττω στοχεύουν στην επανένταξή μου στον πολιτικό μου χώρο. Εγώ, όμως, ποτέ δεν απεμπόλησα την πολιτικο-ιδεολογική μου ταυτότητα. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στον ίδιο χώρο. Το μόνο λάθος, που έκανα πιστεύοντας στο ανεξάρτητο της αυτοδιοίκησης, ήταν που συνεργάστηκα μαζί σας. Αυτό το πλήρωσα και το πληρώνω με τις συκοφαντίες σας. Εγώ έκανα δημόσια την αυτοκριτική μου. Αντίθετα, εσείς  χρησιμοποιείτε χωρίς αιδώ «όποιον γράφει  με το δεξί του χέρι»,  από τη βάση μέχρι την κορυφή, προκειμένου να ξαναβρεθείτε στο χώρο  που εσείς απαρνηθήκατε. Δυστυχώς,  δεν σταματήσατε μόνο έως εδώ, αλλά απαξιώνοντας πλειάδα αιρετών συνεργατών σας, οι οποίοι «έβαλαν πλάτη για την καρέκλα σας» διορίζετε μη αιρετούς  σε καίριες θέσεις διοίκησης  κάνοντας πολιτικά «ανοίγματα» και σε άλλους χώρους, προκειμένου να επιβιώσετε  πολιτικά, γιατί αυτό είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει. Άλλωστε, η διαδρομή  σας το αποδεικνύει.

Επίσης, όταν πριν από ενάμιση χρόνο λειτουργώντας   όχι ως Δήμαρχος  αλλά ως άλλος Ερντογάν  ζητήσατε την κατάθεση των παραιτήσεων όλης της Δημοτικής Αρχής για να τις «έχετε στο συρτάρι σας» και να τις  κάνετε χρήση εκβιαστικά, εγώ  σεβόμενος πάνω από όλα τη λειτουργία των δημοκρατικών  θεσμών ήμουν εκείνος που διαφώνησα κάθετα μαζί σας.

Και έρχεστε τώρα, επειδή σας βολεύει και δεν έχετε μάθει να σας ασκούν κριτική, να με χαρακτηρίσετε διοικητικά ανεπαρκή,  την ώρα που η κοινωνική  και η  αδιαμφισβήτητη επαγγελματική μου καταξίωση αποδεικνύει το αντίθετο. Η αριστεία, όμως, φαίνεται ότι για κάποιους ανασφαλείς ανθρώπους σαν εσάς δημιουργεί φοβικά σύνδρομα. Αυτός είναι ο λόγος της κατασυκοφάντησής μου. Αλλά η λάσπη, όπως γνωρίζετε  Κύριε Δήμαρχε, επιστρέφει σε όσους την εκτοξεύουν.”

Ο Δημοτικός Σύμβουλος

Στρατής Τζιμής

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο