Τρέξτε να προλάβετε… 230.000 θέσεις εσωτερικού από την Aegean μόνο με 19 ευρώ !!!

aegean

Aφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω, Λήμνο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Χανιά, Χίο και από/προς Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Χανιά και Χίο.

Aφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com έως και 28/09/2016 για πτήσεις που εκτελούνται με την Aegean & Olympic Air από 17/10/2016 έως και 25/03/2017.

Η προσφορά ισχύει για ναύλους πτήσεων απλής μετάβασης όπου περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι για κάθε επιβάτη. Για τις πτήσεις από Αθήνα η χαμηλότερη τιμή είναι από 41€ και προς Αθήνα είναι από 19€.

Για πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη προς Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδο και Μυτιλήνη η χαμηλότερη τιμή είναι από 19€ και από/προς Θεσσαλονίκη προς Χίο και Σάμο είναι από 41€.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.

Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.

Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Τρέξτε να προλάβετε… 230.000 θέσεις εσωτερικού από την Aegean μόνο με 19 ευρώ !!!”

  1. Μάτα Χάρι

    Βρε μυτιληνιοί,βρε εσείς δεν υποδεχόσαστε με λουλούδια τους μετανάστες;Γιατί θέλετε με το έτσι θέλω να τους στείλετε στην Ευρώπη;Η Ευρώπη λέει δεν τους θέλω,δεν απορροφώνται οι μουσουλμάνοι,πέρνουνε και φορτηγά και πατάνε τους πολίτες μου.Εσείς με το έτσι θέλω θα τους στείλετε στην Ευρώπη;Λουστείτε τους και να ξέρετε εύκολα δεν ξεμπερδεύετε,αλλά πήγατε φιρί-φιρί.

Αφήστε ένα σχόλιο