“Τρενάκι” με δύο άνδρες και έναν αμφί σε Δημόσιο κτίριο της Λέσβου; – Τι είδαν οι αστυνομικοί που επενέβησαν;

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη τις βραδινές ώρες του Σαββάτου, σε δημόσιο κτίριο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, τρεις άνδρες μπήκαν σε συγκεκριμένο δημόσιο κτίριο της Μυτιλήνης- σε ώρες και ημέρα που δεν ήταν εργάσιμες – με πολύ περίεργο τρόπο.

Οι τρεις άνδρες έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς, οι οποίοι και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Πράγματι σε ελάχιστο χρόνο στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, οι οποίοι μπλόκαραν την ευρύτερη περιοχή.

Ακολούθησε επέμβαση των αστυνομικών μέσα στο δημόσιο κτίριο, η οποία σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οδήγησε στην προσαγωγή τριών ανδρών στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Σύμφωνα με επίσης με τις ίδιες  ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν ενώ βρίσκονταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες, δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε με πηγές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, επιβεβαίωσαν το περιστατικό την επέμβαση της αστυνομίας, χωρίς όμως να δίνουν περισσότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη και αν όντως συνέβησαν αυτά τα που πληροφορηθήκαμε, από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος την ώρα εκείνη.

Θα πρέπει πάντως να διευκρινίσουμε ότι αν όντως έχει συμβεί αυτό που έχει διαδοθεί ευρέως, αυτό από μόνο του δεν συνιστά κάποιο ποινικό αδίκημα, εκτός και αν η αστυνομία κατά την έφοδό της βρήκε και άλλα στοιχεία, που να εμπίπτουν σε κάποια άλλη ποινική δίωξη.

Φυσικά αφού δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και εκ του ασφαλούς, για το αν οι τρεις άνδρες ήταν αλλοδαποί ή Έλληνες.

φωτο αρχειου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το ““Τρενάκι” με δύο άνδρες και έναν αμφί σε Δημόσιο κτίριο της Λέσβου; – Τι είδαν οι αστυνομικοί που επενέβησαν;”

  1. Αφροδίτη

    Γιάννη, είσαι ένας ογκόλιθος της δημοσιογραφίας!

Αφήστε ένα σχόλιο