Τουριστική προβολή Λέσβου και Σάμου μέσα από τουρκική τηλεοπτική εκπομπή

tourkiko-sinergeio-tv

Μετά την επίσκεψη του καναλιού World Travel Channel Turkey στη Σάμο και τη Λέσβο το διάστημα 19-25 Ιουλίου, στο πλαίσιο press trip που διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ και το Γραφείο ΕΟΤ Τουρκίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, είναι πλέον στον «αέρα» τα δύο επεισόδια της εκπομπής που είναι αφιερωμένα στη Λέσβο και τη Σάμο αντίστοιχα.

Τα τηλεοπτικά γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από τετραμελές συνεργείο στα αξιοθέατα, τις παραλίες και τις  διαδρομές των δύο νησιών με στόχο την παραγωγή επεισοδίων της εκπομπής «Welcome To» του «World Travel Channel», στο πλαίσιο της μεγιστοποίησης προβολής των νησιών ως τουριστικών προορισμών στην αγορά της Τουρκίας.

Η εκπομπή προβάλλεται στην Τουρκία μέσω του δικτύου TURKSAT σε 14 εκατομμύρια νοικοκυριά καθώς και στο διεθνές δίκτυο του καναλιού στην αγγλική γλώσσα μέσω του δικτύου MONACOSAT σε 20 εκατομμύρια νοικοκυριά στις χώρες ΜΕΝΑ (χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής). Τόσο το επεισόδιο της Λέσβου, όσο και αυτό της Σάμου, θα προβάλλονται 3 φορές την εβδομάδα για 6 μήνες.

Τα επεισόδια της Λέσβου και της Σάμου στα αγγλικά έχουν ανέβει στην ιστοσελίδα του καναλιού, στο link: http://www.wtcint.com/lesvos/ και http://www.wtcint.com/samos/, αντίστοιχα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

20 Άποψη για τα “Τουριστική προβολή Λέσβου και Σάμου μέσα από τουρκική τηλεοπτική εκπομπή”

Αφήστε ένα σχόλιο