«Το Σώμα Σου Γυμνό» Νεο τραγούδι απο τον Θάνο Τζάνη!

Ο Θάνος Τζάνης μας συστήνει το νέο του τραγούδι που τιτλοφορείται «Το Σώμα Σου Γυμνό».

Το ερωτικό «Το Σώμα Σου Γυμνό» έχει την υπογραφή δύο επιτυχημένων δημιουργών, του Γιώργου Μαρκόπουλου στην μουσική και του Κυριάκου Ντούμος στους στίχους.

Την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Αντώνης Γούναρης.

Ένα κομμάτι που θα μας ταξιδέψει, μια καταπληκτική μπαλάντα είναι η νέα επιτυχία του Θάνου Τζάνη.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό τραγούδι, που ήδη αρχίζει και παίζει στα ραδιόφωνα, και το διαπερνά τόσο η ευαισθησία όσο και ο δυναμισμός, δοσμένο πολύ ιδιαίτερη ευαισθησία.

Το νέο τραγούδι του Θάνου Τζάνη κυκλοφορεί από την
Heaven Music.

Ακουστε το τραγούδι

Τον Θάνο Τζάνη τον γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το talent show «Dream Show», από όπου έγινε γνωστός και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο Θάνος είχε μία από τις πιο ωραίες φωνές, και μία από αυτές που ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα. Ήταν πάντα ένας πολύ γοητευτικός και όμορφος άντρας, όμως είχαμε πάρα πολύ καιρό να τον δούμε.

Και αν νόμιζες πως έχει χαθεί από το προσκήνιο, έκανες λάθος, γιατί ο Θάνος Τζάνης έχει κάνει ένα πάρα πολύ δυναμικό comeback. Το γοητευτικό αγόρι που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το Dream Show έχει επιστρέψει, και μάλιστα κυκλοφορεί και νέο τραγούδι. Το καλύτερο από όλα είναι πως δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε που τον θυμάσαι, απλά είναι ακόμη πιο όμορφος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο