Το Πνευματικό Κέντρο Καλλονής τίμησε τον Γιάννη Γιαννέλλη για το συγγραφικό του έργο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μία άψογη από κάθε πλευρά εκδήλωση που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο Καλλονής «ΛΕΣΧΗ ΑΡΙΣΒΗ» χθες Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στην ανακαινισμένη αίθουσα του Θεάτρου Καλλονής, τιμήθηκε ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Γιαννέλλης για το συγγραφικό του έργο και τα βιβλία του.

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Καλλονής Άρης Ελευθερίου στην αρχή της εκδήλωσης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και ανήγγειλε την πρόθεση της “«ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΙΣΒΗ» να προβάλλει και να τιμήσει όλους τους λογοτέχνες της Λέσβου και τα έργα τους.

Για το συγγραφικό έργο του Γιάννη Γιαννέλλη μίλησαν οι κ.κ.  Ανδρέας Τρούμπης – Καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου , Σταμάτης Μαλέλης – Σύμβουλος Ενημέρωσης  του Ομίλου ΣΚΑΪ και ο καθηγητής κ. Αλεξέλλης, οι οποίοι με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο ο καθένας, έπλεξαν το εγκώμιο του λογοτέχνη – συγγραφέα και έκαναν τη δική τους αναφορά στα βιβλία του.

Την εκδήλωση παρουσίασε με τη σεμνότητα και τη σοβαρότητα που την διακρίνει η κ. Ραλλού Κράλλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος Σταύρος Τσερπές, εκπρόσωποι της Εκκλησίας και του Λιμενικού Σώματος, ο Αντιδήμαρχος Καλλονής Ταξιάρχης Βέρρος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου Κώστας Αστυρακάκης και πολλοί άλλοι.

Δείτε ένα βίντεο από την παρουσίαση του Γιάννη Γιαννέλλη στον ΣΚΑΪ όπου μίλησε για ένα ακόμα πετυχημένο βιβλίο του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο