Το κοινό της Λέσβου αποθέωσε στο Δημοτικό Θέατρο τον δημοσιογράφο Σταμάτη Μαλέλη και το “Τέρας” του (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποθέωση γνώρισε ο Μυτιληνιός δημοσιογράφος – διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ –  Σταμάτης Μαλέλης, στο κατάμεστο από κόσμο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Ήταν από τις λίγες φορές τον τελευταίο καιρό, που το Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας ήταν γεμάτο.

Και αυτό ήταν που γέμισε με ικανοποίηση τον Σταμάτη Μαλέλη…

“Εισέπραξε” με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη, την εκτίμηση και την αναγνώριση του συμπατριώτη μας δημοσιογράφου από τους συμπατριώτες του..

Εμφανώς συγκινημένος στο τέλος της παράστασης, προσπαθούσε να συγκρατηθεί και να μη ξεσπάσει σε κλάματα…

Κι αυτό γιατί μέσα από την εκπληκτική αυτή θεατρική παράσταση “Το Τέρας κι Εγώ”, μοιράστηκε με τους συμπατριώτες του τον δικό του προσωπικό Γολγοθά, που εδώ και χρόνια ανεβαίνει…

Και η ανταπόκριση του κοινού ήταν εκπληκτική…

Στο τέλος της παράστασης όλοι περνούσαν μπροστά από τον Σταμάτη Μαλέλη…

Άλλοι του έδιναν συγχαρητήρια, άλλοι τον αγκάλιαζαν, άλλοι τον φιλούσαν…

Η καλύτερη ανταμοιβή, γι αυτό που απλόχερα πρόσφερε στους συμπατριώτες του…

Για την παράσταση ότι και να πούμε θα είναι λίγο…

“Το Τέρας κι Εγώ” του Σταμάτη Μαλέλη, δεν είναι απλά μία θεατρική παράσταση…

Είναι μία σπουδαία συνταγή, για όσους έχουν μέσα τους το δικό τους “Τέρας” και για πως να το αντιμετωπίσουν.

Στο ρόλο του Σταμάτη Μαλέλη ο Σωτήρης Τσόγκας ήταν ο … κλώνος του, η Μαίρη Ραζή με την εκπληκτική της ερμηνεία, μας έκανε να πιστέψουμε ότι ήταν η πραγματική ψυχίατρος,  ο Κυριάκος Ντούμος απλά επαναλάμβανε όσα στην πραγματικότητα έχει ζήσει με τον Σταμάτη Μαλέλη τον αδελφικό του φίλο, ενώ η Γρηγορία Βελέντζα υποδύθηκε άψογα την ιδιαίτερη γραμματέα του.

Φυσικά άλλη διάσταση στην θεατρική παράσταση, έδωσε η επιστημονική παρουσία – ομιλία της ψυχολόγου Μαρίας Σαμαρτζή, η οποία με απλά λόγια εξήγησε στους θεατές του Δημοτικού Θεάτρου τι ακριβώς είναι η κατάθλιψη και πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε.

Να σημειώσουμε ότι στον Σταμάτη Μαλέλη απένειμε τιμητική πλακέτα ο  Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, ενώ τα εύσημα του απένειμε και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Αστυρακάκης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης με τη σειρά του, ευχαρίστησε θερμά όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη βραδιά και την Τηλεόραση Μυτιλήνης για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο