Τιμητική διάκριση στο εστιατόριο – καφέ “MARINA YACHT CLUB” της Ειρήνης Πετρέλλη

Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 έγινε στην αίθουσα BANQUET του Μεγάρου Μουσικής, η απονομή βραβείων σε επιχειρήσεις εστιατορίων- εστίασης – προϊόντων του Πανελλαδικού Θεσμού ESTIATORIA PREMINM AWARDS 2018, που είναι ο μεγαλύτερος θεσμός βραβείων στην Ελλάδα με αντικειμενικά κριτήρια, όρους και κανονισμούς.

Στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας «1st INTERNATIONAL HELLENIC GASTRONOMY CONFERENCE 2018 “Greek taste beyond borders”»,   το οποίο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού, Οικονομίας και του Δήμου Αθηναίων, η επιχείρηση του εστιατορίου- καφετέριας της Ειρήνης Γ. Πετρέλλη με το τίτλο   “MARINA   YACHT CLUB”, βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες της με το βραβείο “GOLD AWARD OF QUALITY & TASTE”.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο της η Ειρήνη Πετρέλλη δήλωσε:

“Κάθε βράβευση αποτελεί αναγνώριση της σκληρής προσπάθειας του τιμούμενου. Για εμάς το βραβείο αυτό αποτελεί το απαύγασμα μιας συνεχούς προσπάθειας για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον συνεχώς πληττόμενο χώρο της εστίασης. Δεν είναι όμως βραβείο μιας επιχείρησης που κάποιοι άνθρωποι διοικούν. Είναι βραβείο ενός ζωντανού οργανισμού που αποτελείται από πολλούς και οι οποίοι όλοι συνεισφέρουν σε αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Όπως κάθε ζωντανός οργανισμός έτσι κ εμείς στο Marina Yacht Club εξελισσόμαστε, αλλάζουμε και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα. Δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τους 125 ανθρώπους που εισήλθαν στην οικογένειά μας και που ακόμα και αν οι δρόμοι μας χώρισαν, εδώ θα νιώθουν πάντα σαν στο σπίτι τους. Ούτε βεβαίως μπορούμε να παραλείψουμε όλους όσους μας τίμησαν και μας τιμούν καθημερινά με την παρουσία τους δείχνοντάς μας έμπρακτη στήριξη και εμπιστοσύνη. Είναι άλλωστε και αυτοί μέλη της οικογένειάς μας και αποτελούν το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε για δημιουργική διάθεση με συνέπεια και επιμονή στην υψηλή ποιότητα του μαγικού κόσμου της γαστρονομίας.
Ευχαριστούμε πολύ.”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο