Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη – Σμύρνη… Βάζει πλώρη το καλοκαίρι η Hellenic Seaways.

Hellenic-Seaways-smirni

Το ενδιαφέρον της για τη δημιουργία νέων γραμμών από τη Σμύρνη προς τα ελληνικά νησιά και τη Θεσσαλονίκη, εφόσον ισχύσουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις στο λιμάνι της Σμύρνης γι αυτό το εγχείρημα εκδήλωσε η Ηellenic Seaways.

Πιο συγκεκριμένα,  η ακτοπλοϊκή εταιρεία, έλαβε μέρος σε εκδήλωση, που συνδιοργάνωσαν στη Σμύρνη, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης, με την υποστήριξη του Ελληνικού Προξενείου και του Ε.Ο.Τ.

Σκοπός της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, ήταν να ενημερωθούν οι αρμόδιοι φορείς της γειτονικής χώρας  σχετικά με τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των επισκεπτών από  ένα πλήρες συγκοινωνιακό δίκτυο. Με αυτό τον τρόπο, οι επισκέπτες κατά  την είσοδο τους στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο θα έχουν τη δυνατότητα να προωθούνται και στα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου και όχι μόνον, στοχεύοντας  στην παράταση παραμονής στα νησιά και τη διασπορά του τουριστικού οφέλους και στα μικρότερα νησιά.

Η Hellenic Seaways τόνισε ότι το υφιστάμενο πλέγμα των δρομολογίων της εξυπηρετεί τους επισκέπτες που φτάνουν στα Ελληνικά νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τους προωθεί στις Κυκλάδες, την Κρήτη  αλλά και την ηπειρωτική χώρα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Σμύρνης υποσχέθηκε πως  θα καταβληθεί προσπάθεια απάλειψης των εμποδίων προκειμένου να αναπτυχθεί η δυνατότητα επισκεψιμότητας των τουριστών και από τις δύο πλευρές.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου της Σμύρνης παρόντες ήταν η Περιφερειάρχης κα. Χριστιάνα Καλογήρου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, εκπρόσωποι φορέων από το Βόρειο Αιγαίο, ενώ από τουρκικής πλευράς πέραν του συνδιοργανωτή προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Εκρέμ Ντεμιρτάζ παραβρέθηκαν οι δήμαρχοι Σμύρνης και Εφέσου, δεκάδες δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του τουρισμού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

121 Άποψη για τα “Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη – Σμύρνη… Βάζει πλώρη το καλοκαίρι η Hellenic Seaways.”

Αφήστε ένα σχόλιο