Τεράστιες οι ζημιές από τις βροχοπτώσεις… Αποκομμένοι δρόμοι… Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα… Συγκλονιστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τεράστιες είναι τελικά οι ζημιές που δημιουργήθηκαν από τις τελευταίες βροχοπτώσεις, κυρίως στο Βορειοδυτικό τμήμα της Λέσβου.

Οι κάτοικοι στο Μεσότοπο, την Άγρα και τις γύρω περιοχές έζησαν μία εφιαλτική νύχτα, αφού κινδύνεψαν εκτός από τις περιουσίες τους και ανθρώπινες ζωές.

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, ένα αυτοκίνητο είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά, ενώ ένας αγρότης είχε εγκλωβιστεί σε έναν πλημμυρισμένο δρόμο, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να δίνουν άμεσες λύσεις και στα δύο αυτά περιστατικά.

Όμως μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων φωτογραφιών στο LesvosNews.gr, μας έφτασαν δεκάδες ακόμα φωτογραφίες από αναγνώστες μας, όπου εμφανίζονται εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητα οδηγοί, αποκομμένοι από τα νερά δρόμοι και δεκάδες άλλες περιπτώσεις με σημαντικές ζημιές σε δημόσιους χώρους αλλά και σε ιδιωτικές περιουσίες.

Το LesvosNews.gr σας δημοσιεύει τις πιο σημαντικές από τις φωτογραφίες αυτές, που αποτυπώνουν το μέγεθος των καταστροφών που υπέστησαν οι εν λόγω περιοχές από τις βροχοπτώσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο