Τελικά είμαστε όμηροι των ψευδό – αλληλέγγυων ΜΚΟ και λοιπών οργανώσεων;

mko-step

Θα μας τρελάνουν όλους…

Ξόδεψαν κάποια χρήματα, για να οργανώσουν μία τουριστική διαφημιστική καμπάνια στο Σύνταγμα, ώστε να γίνει προσέλκυση τουριστών…

Ξοδεύονται άλλα τόσα χρήματα – έστω και εκ των υστέρων – προκειμένου να γίνει προβολή της Λέσβου με κάθε τρόπο…

Κι έρχονται οι τουρίστες Έλληνες και ξένοι, για να αντικρίσουν αυτό το υπέροχο θέαμα;

Στην παραλία απέναντι από το εργοστάσιο της ΔΕΗ, γνωστή ΜΚΟ και ΡΟΜΑ συνυπάρχουν, σε ένα πολύ εντυπωσιακό καταυλισμό !!!

Αλλά και σε άλλες παραλίες βλέπουμε αντίστοιχες εικόνες…

Όπως στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Αεροδρομίου…

Σε διάφορα σημεία της παραλίας, κουρελιασμένες σκηνές από ΜΚΟ και τσαντίρια νεοφερμένων τσιγγάνων, τα οποία τίθενται προς θέα των επισκεπτών της Λέσβου, που φτάνουν με τις αεροπορικές εταιρείες.

mko-step-2

Παράλληλα εκτός όλων των προβλημάτων που δημιουργούν κάποια – ευτυχώς όχι όλα – μέλη ΜΚΟ, προβληματίζουν τις αρχές της Λέσβου, αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της Λέσβου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι στον 45χρονο Αμερικανό υπήκοο που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα στην 27χρονη Κωνσταντίνα, απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Κάποιες πληροφορίες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, λένε ότι ο 45χρονος οδηγός είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ, πριν συμβεί το τροχαίο.

mko-eranos

Κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη, δεδομένου ότι τους έχουν βάλει φέσια κάποια μέλη ΜΚΟ, τα οποία από τη μία πλευρά μαζεύουν – παράνομα – χρήματα από ευεργέτες για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες και από την άλλη καλοπερνούν διασκεδάζοντας, χωρίς να φροντίζουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Αλήθεια, η καταγραφή των ΜΚΟ και το ξεκαθάρισμα των νόμιμων από τους μη νόμιμους που θα γινόταν από τη Γ.Γ. Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, τι απέγινε τελικά;

Και εν κατακλείδι…

Υπάρχουν νόμοι;

Υπάρχει κράτος;

Ή όλα λειτουργούν ανεξέλεγκτα και με περίσσια ασυδοσία;

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

115 Άποψη για τα “Τελικά είμαστε όμηροι των ψευδό – αλληλέγγυων ΜΚΟ και λοιπών οργανώσεων;”

  1. […] ήταν η αντίδραση του Δήμου Λέσβου, μετά το δημοσίευμα του Lesvosnews.gr   για όσα συμβαίνουν έναντι του κτιρίου πρώην ΣΤΕΠ και […]

Αφήστε ένα σχόλιο