Ταξιδέψαμε στην πατρίδα του ούζου… Το Πλωμάρι !!! Βρήκαμε τον …Ισίδωρο Αρβανίτη !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

isidoros-arvanitis-reportaz

Το Lesvosnews.gr  έκανε ένα ταξίδι στο χρόνο και πήγε στο Πλωμάρι…

Την πατρίδα του ούζου…

Εκεί όπου συναντήσαμε, τον …Ισίδωρο Αρβανίτη !!!

Ναι… 122 χρόνια μετά, ο άνθρωπος που έχτισε με μεράκι και ιδρώτα, την παράδοση του πιο φημισμένου ούζου στον κόσμο, που φέρει και το όνομά του, ο Ισίδωρος Αρβανίτης είναι εκεί…

Στο Πλωμάρι !!!!

Η έξυπνη ιδέα των ανθρώπων της ποτοποιϊας “Ισιδώρου Αρβανίτη”, να ζωντανέψουν τον το θρύλο του ούζου Πλωμαρίου εντυπωσιάζει όλους όσους επισκέπτονται το αποστακτήριο και το μουσείο της εταιρείας στο Πλωμάρι.

Μπαίνοντας κανείς στο σύγχρονο κτίριο των εγκαταστάσεων στο Πλωμάρι, βλέπει και ακούει έκπληκτος τον Ισίδωρο Αρβανίτη, να τον καλωσορίζει και να τον κερνάει ένα ουζάκι με τους σχετικούς μεζέδες.

Φυσικά όπως όλοι καταλαβαίνετε, ένας ηθοποιός έχει ενσαρκώσει με εκπληκτική ομοιότητα τον δημιουργό του ούζου Πλωμαρίου και οι άνθρωποι της εταιρείας υποδέχονται με αυτό τον τρόπο τους επισκέπτες τους.

Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να σας γράψουμε περισσότερα…

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, μπορείτε να δείτε το πάντρεμα των δύο εποχών του “Ούζου Ισιδώρου”, από τότε που γεννήθηκε, μέχρι και σήμερα που η τεχνολογία έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα, χωρίς όμως να επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο, την ασύγκριτη ποιότητα και γεύση του ούζου !!!

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Σχετικές δημοσιεύσεις

61 Άποψη για τα “Ταξιδέψαμε στην πατρίδα του ούζου… Το Πλωμάρι !!! Βρήκαμε τον …Ισίδωρο Αρβανίτη !!! (ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο