Ταλαιπωρία Ελλήνων τουριστών στο Αϊβαλί… Χάλασε το πλοίο… Έμειναν αμανάτι (ΒΙΝΤΕΟ)

jale-23

Εγκλωβισμένοι στο Αϊβαλί της Τουρκίας παρέμειναν για πολλές ώρες 89 Έλληνες τουρίστες, οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν με το πλοίο της εταιρείας Jale προς τη Μυτιλήνη, αλλά λόγω μηχανικής βλάβης παρέμειναν μέχρι αργά το βράδυ στο λιμάνι.

Αρκετοί από τους ταξιδιώτες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Lesvosnews.gr και κατήγγειλαν την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες καταγγελίες, από τις μηχανές του πλοίου έβγαιναν καπνοί και στη προσπάθειά του να προσεγγίσει την προβλήτα του λιμανιού, έπεσε πάνω σ’ αυτή με τον καταπέλτη προκαλώντας έντονη ανησυχία στους επιβαίνοντες.

Οι καπνοί στο πλοίο έβγαιναν καθ’ όσον αυτό ήταν εν πλω από Μυτιλήνη προς το Αίβαλί και σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες των επιβατών, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά στο μηχανοστάσιο και ταξίδευε με μία μηχανή.

Τελικά η εταιρεία Jale Tours ναύλωσε άλλο πλοίο, από την επίσης Τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία Turyol, το KAPTAN SEUKET IYIDERE 1, βάζοντας  έτσι τέλος στην περιπέτεια των Ελλήνων τουριστών που παρέμεναν εγκλωβισμένοι στο Αϊβαλί, μεταφέροντας  με ασφάλεια τους  89 επιβάτες στη Μυτιλήνη.

Ο καπετάνιος του πλοίου Jale Fatix Jale επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Συνάνη εξηγώντας του:

“Το πλοίο μας είναι νεότατο και δρομολογήθηκε πρόσφατα στη γραμμή Αϊβαλιού – Μυτιλήνης… Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στην αντλία της μίας μηχανής… Οδηγήσαμε το πλοίο μας με τους επιβάτες στο Αϊβαλι χωρίς να πάθει κανείς τίποτα… Εμείς φροντίσαμε και ναυλώσαμε άλλο πλοίο από την Turyol για να επιστρέψουν οι Έλληνες τουρίστες στη Μυτιλήνη… Ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν άθελά μας.”

Δείτε το  ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Σχετικές δημοσιεύσεις

32 Άποψη για τα “Ταλαιπωρία Ελλήνων τουριστών στο Αϊβαλί… Χάλασε το πλοίο… Έμειναν αμανάτι (ΒΙΝΤΕΟ)”

Αφήστε ένα σχόλιο