Ταμπουρώνονται οι κάτοικοι της Μόριας για να σώσουν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους (ΒΙΝΤΕΟ)

metanastes-moria-tampourono

Απροστάτευτοι από τις επιδρομές των μεταναστών αισθάνονται οι κάτοικοι της Μόριας, οι οποίοι ταμπουρώνονται στα σπίτια τους, για να σώσουν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους.

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα η αστυνομία εκτελεί συνεχείς περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Κέντρο Κράτησης Μεταναστών, αλλά και εντός του χωριού και παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό η παραβατικότητα, εν τούτοις οι κάτοικοι της Μόριας ζουν κάτω από καθεστώς φόβου και τρόμου, παίρνοντας από μόνοι τους, δικά τους μέτρα προστασίας.

Χθες για μία ακόμα φορά η περιοχή τους ήταν σε κατάσταση συναγερμού, αφού εκδηλώθηκε ακόμα μία εξέγερση από τους μετανάστες, με την αστυνομία να επεμβαίνει για να αποκαταστήσει την τάξη και την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σβήνει τις φωτιές που άναψαν οι μετανάστες εντός του Κέντρου Κράτησης.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Ταμπουρώνονται οι κάτοικοι της Μόριας για να σώσουν τις περιουσίες τους και τις ζωές τους (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. […] Χθες για μία ακόμα φορά η περιοχή τους ήταν σε κατάσταση συναγερμού, αφού εκδηλώθηκε ακόμα μία εξέγερση από τους μετανάστες, με την αστυνομία να επεμβαίνει για να αποκαταστήσει την τάξη και την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σβήνει τις φωτιές που άναψαν οι μετανάστες εντός του Κέντρου Κράτησης. lesvosnews […]

Αφήστε ένα σχόλιο