Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου επιστρέφουν στην έδρα τους!!

panepistimio-psixologia-2

Ανοιχτά σεμινάρια  Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  πρόκειται να πραγματοποιηθούν  στη Μυτιλήνη  από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  στη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου  2016 -2017 .

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετά την τελευταία παράταση λήγει στις  25  Οκτωβρίου, ενώ  παράλληλα  ξεκινούν τα μαθήματα και στα υπόλοιπα   προγράμματα  επαγγελματικής κατάρτισης  που θα υλοποιηθούν διαδικτυακά και διά ζώσης ,   στο πλαίσιο της Διά Βίου Μάθησης  στους τομείς της Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Φιλοσοφίας, Εκπαίδευσης  και Λογοτεχνίας.

Η συμμετοχή στα Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας  , είναι  ελεύθερη για όλους   ,  ανεξαρτήτως ηλικίας,   σε  δύο εκπαιδευτικούς κύκλους   εξάμηνης διάρκειας  με κόστος    90 ευρώ το έτος ή 50 ευρώ  το εξάμηνο.

Αίτηση συμμετοχής στο σύνδεσμο  : https://goo.gl/EZFXbp

Ή στο Facebook page: https://goo.gl/zeRSXL

Αποστολή στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: eprassa@aegean.gr

Όλα τα  προγράμματα των σεμιναρίων  απευθύνονται  σε όλους όσους επιθυμούν  την βελτίωση των γνώσεών τους  απέναντι στις προκλήσεις  και τις δυσκολίες  της καθημερινότητας , εκπονήθηκαν κατόπιν έρευνας αναγκών της αγοράς εργασίας, διασφαλίζουν πραγματική ενδυνάμωση των δεξιοτήτων που ξεκλειδώνουν επαγγελματικές ευκαιρίες, ενώ αποδεδειγμένα βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα του βιογραφικού , με την εγγύηση και το πιστοποιητικό κατάρτισης ενός δημόσιου Πανεπιστημίου.

Tα προγράμματα που θα υλοποιηθούν είναι:ι 1)  Κατάρτιση στη συμβουλευτική και στο coaching,  2)  Παιδοψυχολογία-Παιδοψυχιατρική,   3) Ειδική αγωγή για εκπαιδευτικούς Συνοδούς παράλληλης στήριξης.

Περισσότερες πληροφορίες  για   το  Πρόγραμμα Ανοιχτών Διαλέξεων Ψυχολογίας σε όλη την Ελλάδα  στο  σύνδεσμο κάνοντας κλικ επάνω στο    goo.gl/8kROp9

Αναλυτικές πληροφορίες  για  όλα  τα προγράμματα  των  πρωτοποριακών  σπουδών (προγραμμάτων) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν  στον σύνδεσμο:

 

http://goo.gl/rxvXva

panepistimio-psixologia-1

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο