Σύσκεψη υπό τον Γιάννη Γιαννέλη  για τις υποδομές του λιμένα Μυτιλήνης για την άφιξη κρουαζιερόπλοιων

 krouazieroploio

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στην επιστολή που έστειλε η Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων, σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στο λιμάνι της Μυτιλήνης, για την άφιξη και πρόσδεση των πλοίων.

 Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Γιαννέλλης- Θεοδοσιάδης βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αρμοδίους παράγοντες, την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και φορέων ναυτιλίας και το Υπουργείο Τουρισμού, για την επίσπευση των διαδικασιών δημιουργίας προβλήτα υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στο λιμένα της Μυτιλήνης

Σε συνέχεια της από 17/11/2016 επιστολής της Ένωσης Εφοπλιστών και φορέων ναυτιλίας, ο κ. Γιαννέλλης επικοινώνησε με το εκτελεστικό μέλος του  Δ.Σ.  της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και φορέων ναυτιλίας κ. Αντώνιο Καλούδη με τον οποίο συμφώνησαν να προγραμματισθεί νέα ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη αμέσως μετά την επιστροφή του κ. Καλούδη από το εξωτερικό την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο