Σύσκεψη στην Αθήνα με συμμετοχή Καλογήρου – Γαληνού για το «Σάρλιτζα Παλλάς»

siskepsi-gia-sarliza

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων  κ. Νικόλαου Φράγκου, για το θέμα της παραχώρησης των Ιαματικών Λουτρών και του ξενοδοχείου «Σάρλιτζα Παλλάς», συμμετείχε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.

Παρόντες επίσης ήταν ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού  Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας κ. Γεώργιος Σπανέλλης, ο πρόεδρος του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (Ε.Τ.Α.Α.) κ. Στέλιος Πλιάκης και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Υγειονομικών του Ε.Τ.Α.Α. κ. Ευστάθιος Τσούκαλος.

Η Περιφερειάρχης υπογράμμισε το έμπρακτο ενδιαφέρον για την άμεση συντήρηση και αποκατάσταση των εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και την απόφαση παραχώρησης χρήσης από το Ε.Τ.Α.Α. λέγοντας ότι από τη λειτουργία τους θα προκύψουν σημαντικά οφέλη για την περιοχή και τους κατοίκους της. Επίσης, επεσήμανε ότι η Περιφέρεια αναμένει τις απόψεις του Υπουργείου Πολιτισμού προκειμένου να ολοκληρωθεί το κείμενο της προγραμματικής σύμβασης, θέμα το οποίο άλλωστε ήδη έχει συζητηθεί με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού κα. Μαρία Βλαζάκη στην πρόσφατη συνάντησή τους στη Λέσβο.

Ο Δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός δήλωσε ότι διατίθενται οι όμορες δημοτικές εκτάσεις, ώστε να ενισχυθεί η όλη προσπάθεια.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

9 Άποψη για τα “Σύσκεψη στην Αθήνα με συμμετοχή Καλογήρου – Γαληνού για το «Σάρλιτζα Παλλάς»”

Αφήστε ένα σχόλιο