Συντονιστικό όργανο: “Ο Τσίπρας μας γύρισε την πλάτη… Θα ζητήσουμε τη συμπαράσταση της αντιπολίτευσης” (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο κλιμάκιο αποτελούμενο από μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Φορέων και Επιστημόνων της Λέσβου, προκειμένου να έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο  Μητσοτάκη και την Πρόεδρο του “Κινήματος της Αλλαγής” Φώφης Γεννηματά.

Τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου εμφανίστηκαν εμφανώς δυσαρεστημένοι, στη συνέντευξη τύπου που έδωσαν το μεσημέρι στο Επιμελητήριο Λέσβου.

“Ο κ. Τσίπρας δεν δέχθηκε ούτε να μας δει ούτε να μας ακούσει… Ζητήσαμε να του παραδώσει μία 5μελής επιτροπή το ψήφισμά μας, αλλά τα ΜΑΤ δεν μας άφησαν να περάσουμε και να πάμε στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής… Αντίθετα μας ψέκασαν με δακρυγόνα…”

Τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου δεν έκρυψαν και τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου και του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, τους οποίους μεν δεν κατονόμασαν, αλλά τους “φωτογράφισαν” λέγοντας ότι τους περίμεναν να είναι κοντά τους.

Τέλος κατηγόρησαν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αλλά και τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, ότι δέχθηκαν απίστευτο bullying επειδή διοργάνωσαν το συλλαλητήριο.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο