Συνεργείο αμμοβολής – υδροβολής καθαρίζει και ευπρεπίζει τη Μυτιλήνη

amovoli-katzanosΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του συνεργείου αμμοβολής – υδροβολής  του Δήμου Λέσβου και της ΔΕΔΑΠΑΛ, με τη χρήση ειδικού υπερσύγχρονου μηχανήματος, που είναι προσαρμοσμένο σε όχημα του Δήμου.

Από το εν λόγω συνεργείο, πραγματοποιούνται καθαρισμοί σε μάρμαρα, τοίχους και γενικότερα σε σκληρές επιφάνειες σε διάφορα σημεία της Μυτιλήνης, για καθαρισμό από συνθήματα, γκράφιτι, υπολείμματα τσιμέντου, βιομηχανικών υλικών, σκουριά κλπ.

Η μέθοδος της αμμοβολής, έχει θετικά και άμεσα αποτελέσματα και τα συνεργεία του Δήμου, εισπράττουν θετικές αντιδράσεις από καταστηματάρχες, περιοίκους και διερχόμενους πολίτες, οι οποίοι επικροτούν την προσπάθεια.

«Η προσπάθεια να δώσουμε μια πιο όμορφη, πιο φιλική εικόνα στην πόλη και σε ολόκληρο το νησί, συνεχίζεται. Με τους εντατικούς καθαρισμούς με τη μέθοδο της αμμοβολής, ο Δήμος Λέσβου, δίνει το στίγμα του στην κατεύθυνση της καθαριότητας, του ευπρεπισμού και της προστασίας της αισθητικής, στην πόλη και στα χωριά μας. Απευθύνουμε για ακόμη μια φορά έκκληση, η προσπάθεια αυτή να γίνει σεβαστή από όλους», δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης, Γιώργος Κατζανός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

126 Άποψη για τα “Συνεργείο αμμοβολής – υδροβολής καθαρίζει και ευπρεπίζει τη Μυτιλήνη”

Αφήστε ένα σχόλιο