Συνελήφθη ο πρώην διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου Μιχάλης Παπουτσάκης

Σε μία ακόμη προφυλάκιση προχώρησε η Ελληνική Δικαιοσύνη, για την πολύκροτη υπόθεση των οικονομικών σκανδάλων στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου – Λήμνου, που την οδήγησαν στη κλείσιμό της.

Συνελήφθη και θα οδηγηθεί στις φυλακές Χίου – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο πρώην διευθυντής της Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου Μιχάλης Παπουτσάκης.

Στο Μιχάλη Παπουτσάκη μετά την απολογία του στην Ειδική Ανακρίτρια – η οποία είχε ζητήσει την προφυλάκισή του τον Αύγουστο – είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι – απαγόρευση εξόδου από την Ελλάδα κλπ – όπως και χρηματική εγγύηση ύψους 120.000 ευρώ.

Ο κατηγορούμενος δεν μπορούσε να καταθέσει το συγκεκριμένο ποσό και μέσω του δικηγόρου του ζήτησε αντί των 120.000 ευρώ να υποθηκεύσει την ακίνητη περιουσία του, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από δικαστήριο.

Έτσι η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου προχώρησε μετά από το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του στη σύλληψή του.

Ο Μιχάλης Παπουτσάκης όμως αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας κι έτσι αρχικά τον προσήγαγαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες φρουρούμενος, ενώ αναμένεται όπως προαναφέραμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να οδηγηθεί στις φυλακές Χίου.

φωτο αρχειου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο