Συνελήφθη 78χρονος γέροντας από τη Μόρια που πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι και στα πόδια 16χρονο πρόσφυγα

Ένας 78χρονος γέροντας από τη Μόρια, συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου όπου ανακρίνεται, γιατί πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι και στα πόδια με το κυνηγητικό όπλο, έναν 16χρονο πρόσφυγα από τη Συρία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 78χρόνος ισχυρίζεται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο χωρίς να έχει πρόθεση να τον σκοτώσει, πιστεύοντας ότι μπήκε στο κτήμα του για να τον κλέψει.

Από την άλλη πλευρά η οικογένεια του 16χρονου ισχυρίζεται ότι κατέφυγαν εκεί μαζί με το παιδί τους, για να αποφύγουν τα επεισόδια που είχαν γίνει μεταξύ Αραβόφωνων και  Αφγανών μεταναστών.

Να σημειώσουμε ότι 78χρονος γέροντας έχει εκτίσει στο παρελθόν πολυετή φυλάκιση για το φόνο της συζύγου του, ενώ στο στο παρελθόν είχε πέσει κατ’ επανάληψη θύμα κλοπής από μετανάστες.

Αυτή την ώρα ο κατηγορούμενος οδηγείται ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ έξω από το δικαστικό μέγαρο βρίσκονται πολλοί κάτοικοι της Μόριας οι οποίοι έχουν προσέλθει για να τον στηρίξουν.

Ο Πρόεδρος της Μόριας Νίκος Τρακέλλης βρίσκεται εκεί και σε επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Συνάνη του υπενθύμισε ότι πριν λίγες ημέρες όταν έκανε την απεργία πείνας είχε προειδοποιήσει ότι οι κάτοικοι της Μόριας είναι σε απόγνωση και δεν μπορεί άλλο να τους συγκρατήσει αφού φοβάται την αντίδρασή τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

11 Άποψη για τα “Συνελήφθη 78χρονος γέροντας από τη Μόρια που πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι και στα πόδια 16χρονο πρόσφυγα”

  1. […] to the Greek news outlet Lesvosnews, the Greek man admitted that he shot at the refugee upon confronting him inside his property. He […]

  2. […] řeckých médií muž přiznal, že střílel, ale proto, že uprchlíka přistihl na svém pozemku. Domníval se, […]

  3. […] lokalnej gazety „Lesvosnews”, Grek przyznał, że postrzelił uchodźcę, gdy ten wtargnął na teren jego nieruchomości z […]

  4. […] řeckého deníku Lesvosnews se muž přiznal, že uprchlíka zastřelil při hádce na svém pozemku. Myslel si, že se […]

  5. […] řeckého deníku Lesvosnews se muž přiznal, že uprchlíka zastřelil při hádce na svém pozemku. Myslel si, že se […]

Αφήστε ένα σχόλιο