Συνάντηση του Σπύρου Γαληνού με τον επικεφαλής του “Ποταμιού” Σταύρο Θεοδωράκη

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του με τον επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρο Θεοδωράκη, τον οποίο συνόδευε ο Ευρωβουλευτής, κ. Μιλτιάδης Κύρκος.

Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης, ο κ. Γαληνός, έκανε αναλυτική περιγραφή των βασικών ζητημάτων που αφορούν το νησί μας αναφερόμενος σε θέματα, ενέργειες, στόχους και δυνατότητες του Δήμου Λέσβου. Εξέθεσε τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχουν ήδη ληφθεί, ζητώντας τη στήριξη του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα και την θετική παρέμβασή του κ. Θεοδωράκη.

Ο κ. Θεοδωράκης, άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο. Αφού τον ευχαρίστησε για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση, επεσήμανε την ανάγκη άμεσης και ουσιαστικής στήριξης του Δήμου και των κατοίκων καθώς και της χρηματοδότησης του για την ανακούφιση της τοπικής κοινωνίας. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι ώρα για αντιπολίτευση, αλλά υπάρχει διαθέσιμη Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση η οποία πρέπει να διατεθεί για τους νησιώτες που σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού – μεταναστευτικού.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε επίσης, ότι θα συνεισφέρει με κάθε τρόπο στην ανάδειξη και προώθηση των ζητημάτων που τέθηκαν από τον κ. Γαληνό και η συμπαράσταση στις προσπάθειες του Δήμου Λέσβου θα είναι συνεχής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο