Συνάντηση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού με τον Γερμανό Πρέσβη κ. Jens Plotner

Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, δέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του, τον Γερμανό Πρέσβη στην Αθήνα, κ. Jens Plotner.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τον κ. Plotner στο νησί μας, του εξέθεσε τα ζητήματα που αφορούν τη Λέσβο, ανέλυσε όλο το φάσμα των πρωτοβουλιών και δράσεων του Δήμου και συζήτησε μαζί του διάφορα ζητήματα με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και στον τουρισμό. Ο κ. Γαληνός, επανέλαβε την ανάγκη στήριξης της τοπικής κοινωνίας και γενικότερα της Λέσβου σε όλα τα επίπεδα.

Ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Δήμαρχο και τον ευχαρίστησε για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση και την γόνιμη ανταλλαγή απόψεων. Ο κ. Plotner, επεσήμανε ότι όπως είχε υποσχεθεί στην προηγούμενη συνάντησή του με τον κ. Γαληνό, επέστρεψε στη Λέσβο για να γνωρίσει ακόμα καλύτερα το νησί και να στηρίξει δράσεις που το αναδεικνύουν σε όλο τον κόσμο.

Εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το νησί και τους κατοίκους του, επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά ότι ο Δήμος αλλά και γενικότερα ο Λεσβιακός λαός, χειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο τις κρίσεις που προέκυψαν. Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται στην κατεύθυνση της θετικής προβολής του νησιού μας, μεταφέροντας εικόνες και μηνύματα και υπογραμμίζοντας ότι η Λέσβος είναι ένας ασφαλής και πανέμορφος προορισμός.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος, πρόσφερε στον Γερμανό Πρέσβη αναμνηστικά δώρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο