Συναγερμός σε αστυνομία και ΕΚΑΒ για πυροβολισμό Βούλγαρου άνδρα με …αυγά !!!

pirovolismoi-apo-avga-3

Σε συναγερμό τέθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ χθες το βράδυ λίγο μετά τις 22:30, όταν ένας οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου τους ενημέρωσε, ότι δέχθηκε πυροβολισμούς στο αυτοκίνητό του και τραυματίστηκε ένας Βούλγαρος άνδρας, που βρίσκονταν μαζί με τη σύζυγό του σ’ αυτό.

Το περιστατικό έγινε στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Αγιάσου στο ύψος της διαδρομής μεταξύ Ιππείου – Κεραμειών.

Οδηγός και  οι συνεπιβάτες του σε κατάσταση πανικού έφτασαν με το αυτοκίνητό τους μέσα στα Κεραμειά, όπου αμέσως έφτασαν δύο αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ με πέντε αστυνομικούς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αμέσως παρέλαβε τον τραυματία και τον περιέθαλψε, πριν τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

pirovolismoi-apo-avga-2

Τελικά μετά από επιτόπια διερεύνηση των αστυνομικών στο σημείο του ατυχήματος, διαπιστώθηκε ότι οι πυροβολισμοί ήταν από …αυγά !!!

Προφανώς κάποιοι άγνωστοι τα πέταξαν με δύναμη εναντίον του αυτοκινήτου και με τη δύναμη που είχαν έκαναν τρομερό θόρυβο που πανικόβαλε τους τρεις επιβαίνοντες του ΙΧ, ενώ και ο τραυματισμός του αλλοδαπού άνδρα που ήταν γεμάτος αίματα στο πρόσωπο προήλθε από αυγό, αφού το τσόφλι αν σε πετύχει στο πρόσωπο με δύναμη κόβει σαν ξυράφι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Συναγερμός σε αστυνομία και ΕΚΑΒ για πυροβολισμό Βούλγαρου άνδρα με …αυγά !!!”

Αφήστε ένα σχόλιο