ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Πήραν το νόμο στα χέρια τους οι κάτοικοι της Μόριας – Τουφεκιές για να προφυλάξουν τις ζωές και τις περιουσίες τους (BINTEO)

Το νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι της Μόριας, προκειμένου να προφυλάξουν τις ζωές τους αλλά και τις περιουσίες τους από τους μετανάστες, που τον τελευταίο καιρό τους έχουν ρημάξει.

Οι κάτοικοι της Μόριας βλέποντας την πλήρη αδιαφορία της πολιτείας και μη έχοντας άλλες λύσεις πήραν τα μέτρα τους και πολλοί από αυτούς κοιμούνται στα σπίτια τους έχοντας δίπλα τους καραμπίνες.

Έτσι σήμερα το βράδυ κάποιοι μετανάστες προσπάθησαν να μπουν σε ένα κτήμα το οποίο ήταν κοντά στο σπίτι του κτηνοτρόφου.

Μόλις αυτός αντιλήφθηκε τους μετανάστες πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Κάποιες άλλες πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου μιλούν για έναν μετανάστη που προσπάθησε να μπει σε ένα σπίτι αλλά τον αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία έβαλε τις φωνές και ο μετανάστης το έβαλε στα πόδια.

Σύμφωνα με κάποιες άλλες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπάρχουν και δύο μετανάστες τραυματίες που όμως δεν επιβεβαιώνονται ούτε αυτές.

Ο Πρόεδρος της Μόριας Νίκος Τρακέλλης μιλώντας στο LesvosNews.gr είπε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι οι δύο συλλήψεις που έχει κάνει η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν κάτοικο της Μόριας και έναν από τον Αφάλωνα.

Να σημειώσουμε εδώ ότι κατά καιρούς είχαμε δημοσιεύσει ρεπορτάζ με αγανακτισμένους κατοίκους της Μόριας που φώναζαν ότι αν δεν κάνει κάτι η πολιτεία θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

φωτο αρχειου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο