ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Επιχείρηση “σκούπα” της αστυνομίας στο ΚΥΤ Μόριας – Δύο αστυνομικοί τραυματίες στα χθεσινά επεισόδια

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες επιχείρηση “σκούπα” της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα στο ΚΥΤ της Μόριας.

Μία επιχείρηση η οποία αποφασίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν γίνει μέχρι αυτή την ώρα αρκετές συλλήψεις μεταναστών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιχείρηση αποφασίστηκε λόγω των τελευταίων συνεχών κρουσμάτων παραβατικότητας που συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης – ληστείες, συλλήψεις για ναρκωτικά κλπ – αλλά και για μετανάστες των οποίων η αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου είχε οριστική απορριπτική απόφαση και θα απελαύνονταν στην Τουρκία.

ΜΟΡΙΑ – ΩΡΑ 07:15  Μετανάστες έχουν συλληφθεί και μεταφέρονται στην κλούβα της αστυνομίας.

Να θυμίσουμε ότι πριν από πολύ καιρό είχε γίνει ξανά ανάλογη επιχείρηση από την αστυνομία που είχε αποδειχθεί σαν φιάσκο, αφού έγιναν ελάχιστες συλλήψεις και χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Εν τω μεταξύ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν  χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Μόρια.

Ο ένας τραυματίστηκε από μία πέτρα που εκσφεντόνισε μετανάστης και βρήκε τον αστυνομικό στο πρόσωπο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο και σπασμένα τα δόντια του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε για το σπίτι του.

Ο δεύτερος τραυματίστηκε από την πτώση του μέσα σε λύματα που βρίσκονται γύρω από το φυλάκιο ΠΡΟΚΕΚΑ που βρίσκεται εντός του ΚΥΤ της Μόριας.

Ο Πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου Δημήτρης Αλεξίου δηλώνει: “Χτες είχαμε πάλι επεισόδια στη Μόρια Εκτως τις επιπλέον ώρες που για μια ακόμα φορά δούλεψαν οι συνάδελφοι είχαμε και τον τραυματισμό δυο αστυνομικών ,στον έναν με πέτρα του έσπασαν τα δόντια που εκτός από το τραυματισμό έχει να αντιμετωπίσει και τα έξοδα για να φτιάξει τα δόντια του γιατί η υπηρεσία δεν αναλαμβάνει ο δεύτερος τραυματίστηκε στην κοιλιά και έπεσε μέσα στα λύματα Η ηγεσία μας σε όλα αυτά τα προβλήματα έχει χώσει βαθιά το κεφάλι στην άμμο και περιμένει τις επόμενες κρίσεις .Η ένωση μας σήμερα θα συναντηθεί με τον νομικό της σύμβουλο και θα καταθέσει μηνύσεις κατά των υπευθύνων.”

Σχετικές δημοσιεύσεις

3 Άποψη για τα “ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Επιχείρηση “σκούπα” της αστυνομίας στο ΚΥΤ Μόριας – Δύο αστυνομικοί τραυματίες στα χθεσινά επεισόδια”

  1. […] μεταδίδει το lesvosnews, ήδη έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις μεταναστών κατά […]

  2. […] μεταδίδει το lesvosnews, ήδη έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις μεταναστών κατά […]

  3. […]  Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιχείρηση αποφασίστηκε λόγω των τελευταίων συνεχών κρουσμάτων παραβατικότητας που συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης- ληστείες, συλλήψεις για ναρκωτικά κλπ- αλλά και των επεισοδίων από μετανάστες των οποίων η αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου είχε οριστική απορριπτική απόφαση και θα απελαύνονταν στην Τουρκία. Ανάλογη επιχείρηση είχε επιχειρηθεί και στο παρελθόν και τότε έγιναν ελάχιστες συλλήψεις, όπως γράφει το lesvosnews.gr […]

Αφήστε ένα σχόλιο