ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Έφοδος σε σπίτι και σύλληψη υπαλλήλου του Δήμου Λέσβου που προμήθευε σε μετανάστες ναρκωτικά

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση των ανδρών Ασφαλείας του Λιμενικού Σώματος στη Μυτιλήνη, για τη διαλεύκανση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών μέσα στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, στην Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, έφτασαν καταγγελίες από μετανάστες που φιλοξενούνται στη Μόρια, ότι υπάλληλος του Δήμου Λέσβου που εργάζεται στο τμήμα καθαριότητας, προμηθεύει στους μετανάστες ναρκωτικές ουσίες.

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου σε συνεργασία με άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, έκαναν έφοδο στο σπίτι του συγκεκριμένου 32χρονου υπαλλήλου στη Μυτιλήνη, όπου βρήκαν διάφορες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών – χασίς κλπ – και σύνεργα ακριβούς ζύγισης – ζυγαριά κλπ.

Ο υπάλληλος του Δήμου Λέσβου συνελήφθη και κρατείται στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ γίνεται εκτεταμένη έρευνα, για την προέκταση ή όχι της υπόθεσης αυτής.

UPDATE – ΩΡΑ 10.15

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του Lesvosnews.gr, στο σπίτι του 32χρονου βρισκόταν και η σύντροφός του, η οποία δεν φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλά έχει προσαχθεί και αυτή στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκαν μεταξύ άλλων 300 γραμμάρια χασίς και 885 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Πρόεδρος των εργαζομένων ΟΤΑ Λέσβου Γιώργος Αλεξίου, μας διευκρίνισε ότι ο συλληφθείς δεν είναι μόνιμος υπάλληλος του Δήμου Λέσβου, αλλά έχει προσληφθεί μέσω προγράμματος Κοινοφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ και εργάζεται στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λέσβου.

 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΟΤΕΡΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

7 Άποψη για τα “ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Έφοδος σε σπίτι και σύλληψη υπαλλήλου του Δήμου Λέσβου που προμήθευε σε μετανάστες ναρκωτικά”

  1. […] με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, στην Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, έφτασαν […]

  2. […] με πληροφορίες του Lesvosnews.gr, στην ασφάλεια του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, έφτασαν […]

  3. […] με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, στην Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, έφτασαν […]

  4. […] με αποκλειστικές πληροφορίες του Lesvosnews.gr, στην Ασφάλεια του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, έφτασαν […]

  5. Ευστρατιος Γονιδελλης

    Καλημερα σας ωραιο το ρεπορταζ που κανετε παντα, αλλα εφωσον πιανετε εναν ενγληματια γιατι αυτη που πουλανε τετοιες ουσιες ειναι ενγληματιες.Γιατι κρυβετε το ονομα του,γιατι τον προστατευεται δεν πρεπει να ξερη ο κοσμος πιος ειναι αυτος ο κυριος;

  6. κ.νίνος

    ειναι που ερχονται και μας αλλιωνουν τον πολιτισμό μάς .

Αφήστε ένα σχόλιο