Σύλληψη δύο μεταναστών για ληστεία μέσα στο Hot Spot της Μόριας

Συνελήφθησαν, σήμερα (12-04-2017) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας 32χρονος υπήκοος Αλγερίας και ένας 27χρονος υπήκοος Μαρόκου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.

 Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, βρισκόμενοι σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Μόρια της Λέσβου, πλησίασαν από κοινού έναν 22χρονο υπήκοο Ινδίας και έναν 37χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές και με την απειλή αυτοσχέδιου μαχαιριού, αφαίρεσαν από τον πρώτο το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και το κινητό τηλέφωνό του, ενώ από τον δεύτερο το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ LESVOSNEWS.GR

Ένα περιστατικό μέσα στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών της Μόριας, με τη συμμετοχή τεσσάρων αλλοδαπών…

Σημαντική λεπτομέρεια…

Και οι τέσσερις διαφόρων εθνικοτήτων !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Σύλληψη δύο μεταναστών για ληστεία μέσα στο Hot Spot της Μόριας”

  1. Δ. Υ.

    Εγώ γνωρίζω την περίπτωση ενός Ινδού που του έκλεψε το κινητό ένας Αυγανός, γνωστός για παρόμοιες πράξεις, και όταν πήγε στην αστυνομία του καταυλισμού δεν συνέλαβαν τον Αυγανό ο οποίος ήταν μέσα στον καταυλισμό. Αντιθέτως τον έστειλαν στο τμήμα Μυτιλήνης και εκεί του ζήτησαν 100 ευρώ για να κάνει…μήνυση στον Αυγανό.Φυσικά δεν έκανε μήνυση και πάει το κινητό του. Συγχαρητήρια !!!

Αφήστε ένα σχόλιο