Σύλληψη δύο ανδρών στην Καλλονή για κατοχή 7.294,8 γρ. ναρκωτικών ουσιών

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  συνελήφθησαν δύο (02) άνδρες, 52 και 37 ετών, μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, στην περιοχή Καλλονή ν. Λέσβου.
Συγκεκριμένα,  στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, εντοπίστηκε από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ -ΕΛ.ΑΚΤ., δέμα του οποίου ο 52χρονος παραλήπτης και ο 37χρονος αποστολέας συνελήφθησαν μετά από παρακολούθηση.
Εντός του ανωτέρω δέματος  βρέθηκαν έξι (06) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης συνολικού βάρους επτά χιλιάδων διακοσίων ενενήντα τεσσάρων γραμμαρίων και ογδόντα εκατοστόγραμμων (7.294,8 γρ.).
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, το χρηματικό ποσό των χιλίων εννιακοσίων ευρώ (1.900,00 €) καθώς και πέντε (05) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των  συλληφθέντων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο