Σύλληψη 35χρονου για κλοπή κοσμημάτων μεγάλης αξίας από οικία στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής κοσμημάτων μεγάλης αξίας από οικία στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, η αξία των οποίων εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 20.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε, χθες (15-04-2017) μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής κοσμημάτων μεγάλης αξίας από οικία στη Μυτιλήνη.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη ένας 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 35χρονος από κοινού με συνεργούς του, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, βραδινές ώρες προχθές (14-04-2017), μπήκαν σε οικία 44χρονου ημεδαπού στη Μυτιλήνη, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα αυτής και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας άνω των 20.000 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ σε όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, το οποίο εντοπίστηκε σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης στον εμπορικό λιμένα Μυτιλήνης, βρέθηκαν δύο (2) μεταλλικές ράβδοι, μήκους 0,24 μ., η καθεμία.

Όπως ακολούθως διακριβώθηκε, οι συγκεκριμένοι ράβδοι, αποτελούσαν εξαρτήματα ηλεκτρικού δρεπανιού, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες, για τη διάρρηξη της οικίας.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο