Συλλήψεις για ηχορύπανση… Κάποιοι καταγγέλλουν ότι ενοχλούνται… Γι αυτό θα είμαστε πάντα στον πάτο

Σε συλλήψεις υπευθύνων καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου για ηχορύπανση στις περιοχές Λαδάδικά, Κομνηνάκη και Προκυμαίας.

Είναι οι μόνες περιοχές της Μυτιλήνης, όπου μπορεί ένας επισκέπτης του νησιού μας να βρει ένα χώρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας…

Που αλλού να πάει;

Στο Πάρκο που τελεί σχεδόν πάντα υπό “κατάληψη”;

Στην Ερμού όπου μετά τη δύση του ηλίου τα πάντα ερημώνουν;

Ο μόνος “ζωντανός” χώρος όπου μπορεί κανείς να διασκεδάσει ξένοιαστος και βέβαι μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας είναι οι περιοχές γύρω από την Προκυμαία και την Κουλμπάρα.

Όπου κατά πως φαίνεται κάποιο παχύδερμο ενοχλείται από τις μουσικές υποκρούσεις – ίσως και να ξεφεύγουν ενίοτε – ωστόσο αυτό δεν αποτελεί λόγο ώστε να καταγγέλλουν τα συλλήβδην τα καταστήματα της περιοχής που φυτοζωούν και σε μία περίοδο ολίγων ημερών αναζητούν κάποια επί πλέον έσοδα προκειμένου να βγάλουν τις ζημιές του χειμώνα…

Δεν στηρίζουμε την ανομία…

Όχι… Απλά πρέπει να βλέπουμε και λίγο μπροστά…

Γι αυτό δεν θα πλησιάσουμε ποτέ ούτε από απόσταση πολλών μιλίων τις κατ εξοχήν τουριστικές περιοχές…

Διότι όσο ευημερούν τα παχύδερμα και οι βολεψάκηδες πάντα θα έχουμε καταγγελίες και ρουφιανιές !!!

Διαβάστε τα δελτία τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθη, σήμερα (17-08-2019) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας άνδρας, ηλικίας 22 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα, στο οποίο ο 22χρονος απασχολούταν ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση.
Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Συνελήφθη, σήμερα (17-08-2019) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, ένας άνδρας, ηλικίας 35 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα του 35χρονου, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο