Συγγενείς και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στο θρύλο του Παλλεσβιακού Γιώργο Μαλέλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης, συγγενείς και φίλοι του θρύλου του Παλλεσβιακού Γιώργου Μαλέλη, τον συνόδευσαν χθες το απόγευμα στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στην τελευταία του κατοικία.

Συντετριμμένος ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Σταμάτης Μαλέλης για την απώλεια του πατέρα του δεχόταν την αμέριστη συμπαράσταση φίλων και συνεργατών του που παραβρέθηκαν στο τελευταίο ταξίδι του κυρ-Γιώργη.

Στο πλευρό του Σταμάτη Μαλέλη και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, που του εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ:”Θα αναλάβω Πρόεδρος του Παλλεσβιακού και θα τον βοηθήσω να ανέβει ψηλά…Το οφείλω στη μνήμη του πατέρα μου”

Φανερά συγκινημένος ο Σταμάτης Μαλέλης για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, μιλώντας με τον Γιάννη Συνάνη του αποκάλυψε ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η ενεργή συμμετοχή του στα δρώμενα του Παλλεσβιακού ώστε να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο να ανέβει ψηλά. Είναι κάτι που όπως μας είπε το οφείλει στον κυρ-Γιώργη που τόσο πολύ αγαπούσε τον Παλλεσβιακό.

Την ίδια αγάπη είχε και για τον Ολυμπιακό και για το λόγο αυτό μέσα στο φέρετρο που θα ήταν η τελευταία του κατοικία του εναπόθεσαν ένα κασκόλ του Ολυμπιακού.

Έως και την τελευταία του πνοή ο κυρ-Γιώργης παρακολουθούσε από την τηλεόραση τους αγώνες του Ολυμπιακού και κάθε φορά που έχανε η αγαπημένη του ομάδα στεναχωριόταν πολύ.

Τη φωτογραφία αυτή θέλαμε να την έχουμε… Ζητήσαμε ευγενικά από τον Σταμάτη Μαλέλη, αν θα ήθελε κι εκείνος να την απαθανατίσουμε… Το ήθελε και ο ίδιος… Ο κυρ-Γιώργης κοιμήθηκε ένα βράδυ και δεν ξύπνησε ποτέ… Κοιμάται ακόμα, γιατί οι μύθοι και οι θρύλοι δεν πεθαίνουν ποτέ !!! Στο στήθος του και μέσα σε κύκλο διακρίνεται το ερυθρόλευκο κασκόλ του Ολυμπιακού… Καλό Παράδεισο κυρ-Γιώργη !!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο