Στρατής Κύτελης: “Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου ή Μυτιλήνης αν με την ευχή όλων μας γίνει η διάσπαση”

Με δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο γιατρός και νυν Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης, ανακοινώνει και επίσημα την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου ή Μυτιλήνης αν γίνει τελικά η πολυποθούμενη διάσπαση.

Είναι μία υποψηφιότητα που εδώ και πολύ καιρό ήταν ανεπίσημα γνωστή, αφού ο Στρατής Κύτελης είχε δρομολογήσει τα σχέδιά του για να συνεχίσει να προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Δημάρχου.

Ταπεινή μας άποψη ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στο τόπο μας, αφού έχει όλα τα εχέγγυα και φυσικά είναι ένα από τα άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα του νησιού μας, που μόνο θετικά στοιχεία μπορεί κανείς να του αναγνωρίσει.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του Lesvosnews.gr ο Στρατής Κύτελης θα έχει την καθολική στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ο ίδιος έχει βάλει ήδη της βάσεις δημιουργώντας ένα συνδυασμό με πρόσωπα από πολλούς πολιτικούς χώρους, σκοπεύοντας να συγκεντρώσει ικανούς και δημιουργικούς συνεργάτες που θα μπορέσουν να αλλάξουν το καταποντισμένο προφίλ της Λέσβου και να ξαναδώσουν την παλιά αίγλη της και την υπερηφάνεια των συμπολιτών μας.

Στο δελτίο τύπου ο Στρατής Κύτελης αναφέρει:

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗ ΚΥΤΕΛΗ

 “Αγαπητοί μου δημότες και συνδημότισσες εύχομαι σε όλους και όλες το 2019 να είναι έτος ειρήνης και δημιουργικότητας για το νησί μας.

Από το έτος 1990 δίνω το παρόν στην αυτοδιοίκηση του τόπου μας, προσφέροντας, με αφοσίωση, τις υπηρεσίες μου για την πρόοδο του. Παράλληλα και ως γιατρός βρίσκομαι καθημερινά κοντά σας.

Η πολιτική ιδεολογία μου ξεκάθαρη. Πιστός στα δημοκρατικά ιδεώδη, στις ανθρωπιστικές αρχές και στις παραδόσεις τις πατρίδας μας, σεβόμενος όμως πάντα και την ελεύθερη έκφραση της διαφορετικότητας.

Έτσι πιστεύω, ότι τυγχάνω της εκτίμησης και του σεβασμού, όσων είχαν και έχουν διαφορετική θεώρηση των πράγματων.

Σήμερα η ιδιαίτερη πατρίδα μας, η Λέσβος, διέρχεται μια παρατεταμένη κρίση.

Κρίση οικονομική, πολιτική και κυρίως αξιακή. Κρίση, που επέτειναν συσσωρευμένα άλυτα προβλήματα, τα οποία οδήγησαν, αναπόφευκτά σε αδιέξοδα.

Η ιδεοληπτική και ως εκ τούτου αναποτελεσματική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος είχε ως συνέπεια τη δυσφήμιση του νησιού μας και το οικονομικό μαρασμό του.

Αδιαπραγμάτευτη θέληση μου είναι να αντιστραφεί αυτή η δυσμενής κατάσταση και να οδηγήσω το νησί μας σε θεσμική αναβάθμιση και οικονομική ανάπτυξη σε συνεργασία με όλους τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς του τόπου μας.

 Έτσι σήμερα επίσημα ανακοινώνω την εδώ και καιρό εκφρασμένη θέληση μου να υπηρετήσω την αυτοδιοίκηση ως δήμαρχος Λέσβου και αν διασπαστεί αυτός, κάτι που το εύχομαι, αφού θα εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα των συμπολιτών μας, ως δήμαρχος του νέου Δήμου Μυτιλήνης. Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει η διακήρυξη του συνδυασμού μου, το έμβλημα του, οι προγραμματικές μας θέσεις και τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. “

 Με εκτίμηση και αγάπη,

ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΥΤΕΛΗΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο