Στην εκπομπή “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” του “ΑΝΤΕΝΝΑ” με τον Γιώργο Παπαδάκη το θέμα των 150.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” του “ΑΝΤΕΝΝΑ” με τον Γιώργο Παπαδάκη, ήταν φιλοξενούμενος σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης, για το θέμα που πρώτο αποκάλυψε το LesvosNews.gr kai ταλανίζει τις τελευταίες ημέρες την κοινότητα της Μητρόπολης Μυτιλήνης, για τα 150.000 δολάρια που έστειλαν από την Ιερά Αρχιεπισκοπή της Αυστραλίας για τους σεισμοπαθείς της Λέσβου από τις 25 Ιουλίου και τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους.

Ο Γιάννης Συνάνης ξεκινώντας την αναφορά του στο θέμα, ξεκαθάρισε ότι όσο καιρό βρίσκεται στην κορωνίδα της Εκκλησίας της Μυτιλήνης ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Ιάκωβος δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν.

Στη συνέχεια με απλά λόγια εξιστόρησε πως έχει το θέμα σύμφωνα με τη δική του ενημέρωση.

Δείτε στο βίντεο που σας παραθέτουμε (θέση 1:23:00) τη ζωντανή σύνδεση του Γιάννη Συνάνη με τον Γιώργο Παπαδάκη.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Στην εκπομπή “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” του “ΑΝΤΕΝΝΑ” με τον Γιώργο Παπαδάκη το θέμα των 150.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Steve G. Demos T.V Boston Grecianmelodies

    Βλέπουμε ότι σε πολλα μέροι της Ελλαλος γίνονται μεγάλοι δρόμοι ,κτλ και ένας δρόμος δεν μπορεί να γίνει στην Λέσβο απο την Καλλονή στην Πέτρα που θα εξηπερετησει τον τουρισμό στην Πέτρα,Μολυβο και Αναξο. Που βρίσκονται οι μελέτες?Τι μπορεί να μας πει η Περιφεριαρχης ως και οι βουλευτές της Λεσβου?

Αφήστε ένα σχόλιο