Στην «16η Παγκόσμια Γυμνασιάδα» η Μυτιληνιά Πρωταθλήτρια Μαρίτα Αργυρού

gimnasiada-toutkias

Στην «16η Παγκόσμια Γυμνασιάδα» που διεξήχθη στην Τραπεζούντα της Τουρκίας το διάστημα 11-18/07/16,  συμμετείχε εκπροσωπώντας την Λέσβο και την Ελλάδα,  η Μυτιληνιά Πρωταθλήτρια του ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ και μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης  ΜΑΡΙΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥ.

Η ΑΡΓΥΡΟΥ αγωνίστηκε στην κούρσα των 400μ. προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η όγδοη διαδρομή που επιλέχθηκε να αγωνιστεί στην 1η προκριματική σειρά της κούρσας των 400μ., αλλά και η ίωση που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, λειτούργησαν αρνητικά για την αθλήτρια μας και είχαν σαν αποτέλεσμα την κατάταξή της στην 9η θέση με επίδοση 61.48, μακριά από την φετινή της επίδοση 58.69 που έκανε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων και το 57.39 που είναι η ατομική της επίδοση.

Επίσης συμμετείχε  στην   Μικτή Σκυταλοδρομία Κοριτσιών  (200χ400χ600χ800μ.), όπου  με τις συναθλήτριές της Μπίλη-Μυστακίδου & Κυνατίδου  έτρεξαν για την Ελλάδα,  τερματίζοντας  στην 4η θέση  με επίδοση 5.34.14.

΄Ολη η Λεσβιακή οικογένεια του στίβου αισθάνεται περήφανη για τις συμμετοχές και διακρίσεις της Μαρίτας.

Την συγχαίρουμε και ευχόμαστε να είναι πάνω απ΄όλα γερή για να συνεχίζει τις προσπάθειές της.  Επίσης συγχαίρουμε τον προπονητή της κ. Γ. Κοντό,  το σωματείο, σχολείο και φυσικά την οικογένειά της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο