Στη Λέσβο αύριο το πρωϊ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδης

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται να κάνει πράξη τις προεκλογικές του εξαγγελίες και να προβαίνει σε άμεσες κινήσεις.

Έτσι πριν ακόμα συμπληρωθεί μία εβδομάδα θητείας της νέας Κυβέρνησης, φθάνει αύριο το πρωί στη Λέσβο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδης, προκειμένου να έχει μία σαφή εικόνα του μεταναστευτικού προβλήματος στο νησί μας, αφού οι αρμοδιότητες του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής μεταφέρθηκαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης είχε μία πολύ πετυχημένη θητεία στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ο κ. Μητσοτάκης περιμένει πολλά από αυτόν.

Αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο “Οδυσσέας Ελύτης” περίπου στις 08:15 και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το ΚΥΤ Μόριας και το hotspot του Καρά Τεπέ.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα ο κ. Χρυσοχοϊδης θα έχει ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου με τους νυν και επόμενους τοπικούς μας “άρχοντες”, εκπροσώπους των αρχών ασφαλείας και με τοπικούς φορείς.

Έχει αξία να δείτε τις θέσεις του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για το μεταναστευτικό σε πάνελ του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ όπου συμμετείχε με “άγριες διαθέσεις” ο Γιάννης Συνάνης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο