Στη φυλακή ο Αλβανός πα-τέρας που επί δύο ολόκληρα χρόνια βίαζε την 13χρονη κόρη του

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Αλβανικής καταγωγής  πα-τέρας ο οποίος –  όπως πρώτο αποκάλυψε το LesvosNews.gr -βίαζε επί δύο ολόκληρα χρόνια την 13χρονη κόρη του.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 38χρονο άνδρα, για τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες  διέπραξε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι τώρα, ο Αλβανός πα-τέρας βίαζε το 12χρονο τότε κοριτσάκι του, από τότε που πήγαινε στο Δημοτικό Σχολείο !!!

Φέτος πήγαινε στην Α’ Γυμνασίου και η συμπεριφορά της ήταν εντελώς διαφορετική από όλες τις συμμαθήτριές της, στις οποίες τελικά αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε εδώ και τρία χρόνια από τον βιολογικό της πατέρα.

Οι συμμαθήτριές της ήταν αυτές που εξιστόρησαν το δράμα της άτυχης 13χρονης στους καθηγητές της και από εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι με τις φρικιαστικές λεπτομέρειες.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο 38χρονος Αλβανός είχε κατηγορηθεί και παλιότερα για ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση αλλά αθωώθηκε, ενώ στη γειτονιά όπου έμενε, όλοι μιλούν για ένα άτομο με έντονη παραβατικότητα.

Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο σπίτι του πήγαινε επιστημονική ομάδα από το “Χαμόγελο του Παιδιού” για ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν είχε πάρει ποτέ άδεια παραμονής στη χώρα μας, οδηγούσε χωρίς να κατέχει άδεια οδηγήσεως αυτοκινήτου, ενώ οι καβγάδες στο σπίτι του ήταν συχνοί, λόγω του ότι έπινε πολύ και μεθούσε.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

2 Άποψη για τα “Στη φυλακή ο Αλβανός πα-τέρας που επί δύο ολόκληρα χρόνια βίαζε την 13χρονη κόρη του”

Αφήστε ένα σχόλιο